Slepá ulička - Nancy Mehl, i527.net, 2024

17,06 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Slepá ulička - Nancy Mehl, i527.net, 2024
Slepá ulička - Nancy Mehl, i527.net, 2024

Slepá ulička

Keď na poli v Iowe nájdu telo, polícia objaví ďalších štrnásť mŕtvol, niektoré staré dvadsať rokov, iné z nedávnej minulosti. Pozostatky poukazujú na sériového vraha, ktorého... Čítať viac

3. diel série
Agentka Kaely Quinnová
Vydavateľstvo
i527.net, 2024
328 strán
5-6 hodín čítania

Keď na poli v Iowe nájdu telo, polícia objaví ďalších štrnásť mŕtvol, niektoré staré dvadsať rokov, iné z nedávnej minulosti. Pozostatky poukazujú na sériového vraha, ktorého modus operandi je polícii už známy ... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
17,90 €

17,06 €

-5 %
Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Putovné kino pána Saita - Annette Bjergfeldt, Premedia, 2024

Viac o knihe

Keď na poli v Iowe nájdu telo, polícia objaví ďalších štrnásť mŕtvol, niektoré staré dvadsať rokov, iné z nedávnej minulosti. Pozostatky poukazujú na sériového vraha, ktorého modus operandi je polícii už známy – Eda Oliphanta, sediaceho už vyše dvadsať rokov vo väzení… a zároveň otca špeciálnej agentky FBI Kaely Quinnovej. Po niekoľkých neúspešných pokusoch o zistenie, či Ed niekoho vycvičil, aby napodobňoval jeho vraždy, sa polícia obráti so žiadosťou o pomoc na Kaely, ktorá teraz pôsobí v St. Louis.

Kaely si sľúbila, že do rodného mesta už nikdy nevkročí a na svojho otca už nikdy nepozrie. Vždy odmietala konfrontovať svoju minulosť, ale ak chce zabrániť ďalším úmrtiam, musí sa postaviť tvárou v tvár mužovi, ktorého celé roky nenávidí.
Keď nájdu ďalšie telá, Kaely sa pustí do pretekov s časom a zápasu s vnútorným nepokojom, aby odhalila vraha. Bude tento prípad, ktorý je pre ňu zatiaľ najosobnejší, Kaely napokon stáť identitu a možno dokonca aj život?
Čítať viac
Originálny názov
Dead End
Počet strán
328
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
136×205 mm
Hmotnosť
342 g
ISBN
9788082491435
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2368651
Štýl
mysteriózny, napínavý
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Spojené štáty
3. diel série
Agentka Kaely Quinnová
Vydavateľstvo
i527.net
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

4 hodnotenia

2
2
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

21.5.2024
Skvelý záver
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Posledný kniha o agentke Kaely Quinnovej, v ktorej je tentokrát hlavným zloduchom napodobňovateľ jej otca, ktorého z predchádzajúcich dielov poznáme ako odsúdeného sériového vraha. Kaely otca nenavštívila od svojich 14tich rokov, keď sa s mamou a bratom odsťahovali do Nebrasky. Vyštudovala a stala sa behaviorálnou analytičkou FBI, aby bojovala proti zlu, ktoré zapríčinil jej otec.
Celé tie roky sa hnevala, nenávidela a prežívala zlosť na otca v dôsledku jeho zločinov a teraz to vyzerá, že je jediná, ktorá bude môcť prípad napodobňovateľa vyriešiť. Keď sa Kaely po rokoch odhodlá otca konečne navštíviť vo väzení a vypočúva ho, nie je jediná, ktorá si kladie otázku, čo ľuďom v živote chýba, že sú ochotní ohroziť ho, len aby zažili krátkodobé vzrušenie?
Prinútiť Kaely čeliť svojim najväčším obavám bol skvelý námet na ukončenie tejto série sme svedkami ťažkého a bolestivého procesu jej vyrovnávania sa s otcovými zločinmi. Napriek tomu, že vo všetkých troch knihách skúma motívy sériových vrahov, činy svojho vlastného otca stále nechápe. Navyše začína spochybňovať aj svoje duševné zdravie vidí a rozpráva sa s ľudmi, ktorí v skutočnosti neexistujú. Čo sa zo začiatku javilo ako skvelá a neškodná pomôcka pri profilovaní, sa Kaely zrazu začína vymykať z rúk...
Čítať viac
Radka
Neoverený nákup
14.5.2024
vyborne zakoncenie serie
Celá táto séria o agentke Quinnovej bola výborná, avšak táto posledná časť je jednoznačne najlepšia. Jednak preto, že prípad, ktorý je potrebné vyriešiť, je zaujímavý a tiež preto, že Kaely sa chtiac-nechtiac musí vyrovnať so svojou minulosťou, keď ju požiadajú pomoc s týmto prípadom. Zároveň sa v deji trošičku vpletá romantika, nechýba správna dávka napätia, ale hlavne sa mi páčili mnohé myšlienky, ktoré sa v knihe nachádzali. Aj keď páchateľa som v tomto prípade odhadla správne, motív bol ťažšie odhaliteľný. V každom prípade, kniha sa číta takmer sama a veľmi rýchlo, môžem len odporúčať :) Čítať viac

Vydavateľstvo i527.net

Čítať viac

„Tak prečo máme ustavične ambíciu milovať? Pretože láska je bod, kde sa stretáva pravda s mágiou. “

Roviny života - Julian Barnes, 2014
Roviny života
Julian Barnes