Tomatomat - Jörg Domberger, Piatnik, 2024

8,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Tomatomat
Novinka

V svižnej, blafovacej hre Tomatomat, sa 2-4 hráči snažia o čo najšťavnatejšiu a najchutnejšiu zbierku lahodných odrôd paradajok, ktoré sa dajú získať len vďaka Tomatomatom... Čítať viac

Výrobca
Piatnik, 2024

V svižnej, blafovacej hre Tomatomat, sa 2-4 hráči snažia o čo najšťavnatejšiu a najchutnejšiu zbierku lahodných odrôd paradajok, ktoré sa dajú získať len vďaka Tomatomatom... Čítať viac

  • Hra

8,99 €

U dodávateľa 5 ks
Posielame do 6 – 8 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Slzotvorca - Čierna ruža - Erin Doom, Cosmopolis, 2024

Viac o produkte

V svižnej, blafovacej hre Tomatomat, sa 2-4 hráči snažia o čo najšťavnatejšiu a najchutnejšiu zbierku lahodných odrôd paradajok, ktoré sa dajú získať len vďaka Tomatomatom!

Každý ich chce:
šťavnaté, farebné, čerstvo dozreté paradajkové rarity, ktoré možno získať v mimoriadnych a očarujúcich paradajkách. Pokúste sa použiť mince na príslušné paradajky; ale nepoužívajte ich príliš očividne! A preboha: dávajte si pozor na hladných zlodejov, ktorí neváhajú ukradnúť všetky mince, aby pre seba získali vytúžené paradajky. Našťastie sa okolo točí pár policajtov, ktorí sa snažia prenasledovať zlodejov. Kto zarobí najviac paradajok v tejto zábavnej a bláznivej kartovej hre plnej zmätkov a blafov, a čo je najdôležitejšie... o milovaných paradajkách!

Každý hráč dostane 12 kariet, ktorými môžu byť mince, zlodeji alebo policajti. Každý hráč zahrá všetky karty v štyroch stĺpcoch (lícom nadol!), ktoré patria k jednému zo štyroch zobrazených rajčiakov – po zahratí všetkých kariet sa karty odhalia a efekty sa spustia v tomto poradí: Policajti odstránia zlodejov (z rovnakej farby); zlodeji odstraňujú mince (rovnakej farby); mince môžu priniesť paradajky! Príslušný Tomatomat môže získať iba hráč s najvyššou hodnotou mincí.

Hra končí po 3 alebo 4 kolách (v závislosti od počtu hráčov) – vyhráva hráč s najväčším počtom hviezdičiek Tomatomat!
Obsah hry: 104 kariet, pravidlá
Počet hráčov: 2-4 hráči
Dĺžka hry: 20-30 min.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila hra vám?

Vydavateľstvo Piatnik

Čítať viac

„Milý, píšem vám celkom nahá, lebo chcem byť jednoduchou a úprimnou“

Človek na ulici - Ivan Horváth, 2017
Človek na ulici
Ivan Horváth