Rebrík, apríl 2024, Don Bosco, 2024

2,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Rebrík, apríl 2024, Don Bosco, 2024
Rebrík, apríl 2024, Don Bosco, 2024

Rebrík, apríl 2024

8. číslo, 34. ročník

    Pri stretnutiach s blízkym pocítime v sebe radosť, ktorá nám hovorí, že sa pri danom stretnutí cítime dobre a spokojne. O stretnutiach s rodičmi priateľmi, ale aj so vzkrieseným... Čítať viac

    8. diel série
    Časopis Rebrík 2023/2024
    Vek
    6+
    Výrobca
    Don Bosco, 2024

    Pri stretnutiach s blízkym pocítime v sebe radosť, ktorá nám hovorí, že sa pri danom stretnutí cítime dobre a spokojne. O stretnutiach s rodičmi priateľmi, ale aj so vzkrieseným Kristom hovorí aprílová Téma Rebríka... Čítať viac

    2,50 €

    U dodávateľa
    Posielame do 2 – 5 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Najnovšie od vydavateľstva Ľúbené

    Viac o produkte

    Radostné stretnutie s aprílovým Rebríkom.

    Pri stretnutiach s blízkym pocítime v sebe radosť, ktorá nám hovorí, že sa pri danom stretnutí cítime dobre a spokojne. O stretnutiach s rodičmi priateľmi, ale aj so vzkrieseným Kristom hovorí aprílová Téma Rebríka.

    Dedinka Plavnica v okrese Stará Ľubovňa možno nepatrí k veľkým obciam, zato sa v nej každú chvíľu niečo deje. O zaujímavostiach Plavnice a o pravidelných aktivitách v obci napísala deväťročná Nikol. Všetko sa dozviete v rubrike Slovensko mojimi očami.

    Máte radi divadlo? A ešte radšej divadlo hráte? V takom prípade určite privítate kulisy i divadelné postavy, ktoré nájdete v stredovej prílohe Rebríka s názvom Tomášova viera. Text scénky Tomášova viera, ktorú si môžete nacvičiť a zahrať svojim kamarátom, nájdete na 25. strane.

    Každý z nás je niekedy smutný – a je dobré, ak aj my vieme prísť a ponúknuť našu účasť na trápení toho druhého, ak vieme pohladiť, vypočuť alebo objať. Aj to patrí k skutkom milosrdenstva. Ako prejaviť záujem o druhých sa dočítate v rubrike Skutky lásky.

    Radostné stretnutia – také určite sú aj stretká eRka, v ktorých tento rok pátrajú po radosti. Počas pátrania všetkých sprevádza veselá hymna a mnoho zaujímavých akrivít. Viac o tom porozpráva kamarát Riško v rubrike Vypátrali sme pre teba.
    Čítať viac
    Počet strán
    32
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    205×297 mm
    Jazyk
    slovenčina
    Rok vydania
    2024
    Edícia
    Časopis Rebrík
    Vekové odporúčanie
    6+
    Naše katalógové číslo
    2459301
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    Vydavateľstvo Don Bosco

    Čítať viac

    „Niekedy je všetko čo máme okamih. Neexistujú žiadne opakovania. Všetko, čo sa niekedy stalo, robí život životom.“