El Salvador Santa Ana, COFFEEIN

7,10 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Novinka
El Salvador Santa Ana, COFFEEIN
Novinka
El Salvador Santa Ana, COFFEEIN

El Salvador Santa Ana
Novinka

200g, zrnková káva

    Táto káva je pestovaná na úrodných vulkanických pôdach južne od vulkánu Santa Ana a prináša nezameniteľnú chuť, ktorá je výsledkom kombinácie hornatej krajiny, mierneho podnebia... Čítať viac

    Výrobca
    COFFEEIN

    Táto káva je pestovaná na úrodných vulkanických pôdach južne od vulkánu Santa Ana a prináša nezameniteľnú chuť, ktorá je výsledkom kombinácie hornatej krajiny, mierneho podnebia a bohatej sopečnej pôdy. Odroda Bourbon je známa vysokou... Čítať viac

    • Káva/čaj

    7,10 €

    Na sklade 1 ks
    Posielame ihneď

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024
    El Salvador Santa Ana, COFFEEIN
    7,10 €

    Viac o produkte

    Sladká, karamelová chuť s podtónmi mliečnej čokolády a orieškov. Skvelá káva na espresso.

    Táto káva je pestovaná na úrodných vulkanických pôdach južne od vulkánu Santa Ana a prináša nezameniteľnú chuť, ktorá je výsledkom kombinácie hornatej krajiny, mierneho podnebia a bohatej sopečnej pôdy. Odroda Bourbon je známa vysokou cukornatosťou a svojimi jemnými nuansami chuti. Túto kávu pražíme na odtieň Full City, čím sa zvýrazňuje ich prirodzená sladkosť a komplexnosť. Káva ponúka stredne silné telo s jemnými karamelovými a orieškovými podtónmi, doplnené o mliečnu čokoládu, čo z nej robí ideálnu voľbu na prípravu skvelej šálky espressa.

    Chuť kávy: telo kávy je stredne silné, mierne korenisté. V chuti prevládajú sladko-acídne tóny sušeného tropického ovocia v kombinácii s mliečnou čokoládou a sladkosťou broskýň a višní. Dochuť kávy je mierne horká, pripomínajúca kôru pomaranča a skaramelizovaný trstinový cukor.

    Charakteristika kávy:
    Telo 2/5
    Horkosť 3/5
    Acidita 2/5
    Sladkosť 5/5

    Chuťový profil: čokoláda, sušené ovocie, karamel
    Zloženie: 100% Arabika
    Vhodná na: espresso
    Odtieň praženia: Full City
    Región: Palo de Campana, Santa Ana
    Farma: San Jose La Cumbre
    Odroda: Bourbon (žltý, červený)
    Spracovanie: mokré, sušené na slnku
    Nadmorská výška: 1400 – 1600 m n. m.

    Etiketa je vyrobená z recyklovaného kávového odpadu.
    Káva El Salvador Santa Ana nie je len o chuti. Je to príbeh odolnosti a znovuzrodenia po občianskej vojne, ktorá zasiahla Salvádor. Kávová produkcia tu má hlboké korene datujúce sa do 19. storočia a vďaka vášni a odhodlaniu miestnych farmárov sa káva stala znovu základným pilierom ekonomiky a získala množstvo ocenení Cup of Excellence.
    Naše kávové zrná sú zbierané ručne a spracované mokrou metódou, následne sušené na slnku. Káva sa pestuje v nadmorskej výške 1 400 – 1 600 metrov, kde sa zrnám darí vďaka ideálnym podmienkam pre ich rast.
    Čítať viac
    Hmotnosť
    200g
    Celková hmotnosť
    217 g
    Rozmer
    85×115 mm
    Balenie
    vákuové balenie
    Naše katalógové číslo
    2447989
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    „V Prahe a ešte na niektorých iných miestach som sa naučil byť sám. Byť sám sebou som sa doteraz nenaučil. Sám viem byť aj v dlhom rade na kapry. Ide to bez námahy, nemusím sa na to ani sústredí - pokiaľ si ma nevšímajú, na množstve ľudí okolo nezáleží. No na to, aby sme boli sami sebou, potrebujeme druhých.“

    RAJc je preč - Pavel Vilikovský, 2018
    RAJc je preč
    Pavel Vilikovský