Poltár a okolie z neba - Milan Paprčka, CBS, 2022

23,78 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Poltár a okolie z neba - Milan Paprčka, CBS, 2022
Poltár a okolie z neba - Milan Paprčka, CBS, 2022

Poltár a okolie z neba

Jedinečná, fascinujúca a vzrušujúca kniha, ktorá vyniká svojou krajinnou krásou a zaujímavými príbehmi. Obdivujte nádherný sever Novohradu z vtáčej perspektívy prostredníctvom... Čítať viac

Vydavateľstvo
CBS, 2022
Počet strán

Jedinečná, fascinujúca a vzrušujúca kniha, ktorá vyniká svojou krajinnou krásou a zaujímavými príbehmi. Obdivujte nádherný sever Novohradu z vtáčej perspektívy prostredníctvom ostro ostrej fotografií, ktoré pripravil CBS Flying Team... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina, angličtina
24,95 €

23,78 €

-5 %
U dodávateľa
Posielame do 4 – 8 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Putovné kino pána Saita - Annette Bjergfeldt, Premedia, 2024
Poltár a okolie z neba - Milan Paprčka, CBS, 2022
23,78 €

Viac o knihe

Jedinečná, fascinujúca a vzrušujúca kniha, ktorá vyniká svojou krajinnou krásou a zaujímavými príbehmi. Obdivujte nádherný sever Novohradu z vtáčej perspektívy prostredníctvom ostro ostrej fotografií, ktoré pripravil CBS Flying Team pod vedením známeho leteckého fotografa Milana Paprčku.

Táto fotografická kniha zachytáva každú obec okresu Poltár, od romantických lazov uprostred horských lúk na severe, cez legendárne sklárske podniky, až po úrodné pahorky na juhu regiónu. Vychutnajte si krásu malebných gazdovstiev, impozantných kultúrnych pamiatok a svetoznámych fabrík cez letecké pohľady.

Kniha je dvojjazyčná, s popismi a textami v slovenčine a angličtine, takže môžete zdieľať túto úžasnú cestovateľskú knihu so zahraničnými priateľmi a rodinou.

Fotografie sú tlačené na vysoko kvalitnom papieri, ktorý je ideálny pre zachovanie detailov a farieb snímok.

Kúpte si ešte dnes knihu Poltár a okolie z neba a objavte túto skrytú perlu Slovenska ako nikdy predtým! Kniha, ktorá poteší každého, kto nosí Poltár a jeho okolie v srdci.

Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
Povoliť cookies a zobraziť
Čítať viac
Väzba
pevná väzba
Rozmer
245×165 mm
ISBN
9788081443084
Rok vydania
2022
Edícia
Slovensko z neba
Naše katalógové číslo
2437885
Jazyk
slovenčina, angličtina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
CBS
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Pobozkáme sa, dotkneme. Nechceme nič viac. Čo potrebujeme, je na dosah. Všetko ostatné je nepodstatné. Také jednoduché. Nenaplnení sú iba tí, čo nevedia, čo chcú.“

Cez noc - Stig Sæterbakken, 2014
Cez noc
Stig Sæterbakken