Rebrík, marec 2024, Don Bosco, 2024

2,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Rebrík, marec 2024, Don Bosco, 2024
Rebrík, marec 2024, Don Bosco, 2024

Rebrík, marec 2024

7. číslo, 34. ročník

    Už starovekí Gréci vedeli, že naše telo, myseľ i duša majú byť v dobrom stave. Sú vzácnym darom od Pána Boha a máme sa o ne starať, aby všetky tri oblasti boli v rovnováhe.... Čítať viac

    7. diel série
    Časopis Rebrík 2023/2024
    Vek
    6+
    Výrobca
    Don Bosco, 2024

    Už starovekí Gréci vedeli, že naše telo, myseľ i duša majú byť v dobrom stave. Sú vzácnym darom od Pána Boha a máme sa o ne starať, aby všetky tri oblasti boli v rovnováhe. Šťastný, spokojný a radostný je človek, ktorý myslí nielen na... Čítať viac

    2,50 €

    U dodávateľa
    Posielame do 6 – 9 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Corrupt: Skazení - Penelope Douglas, Pandora, 2024

    Viac o produkte

    S marcovým Rebríkom sa dostávame do formy

    Už starovekí Gréci vedeli, že naše telo, myseľ i duša majú byť v dobrom stave. Sú vzácnym darom od Pána Boha a máme sa o ne starať, aby všetky tri oblasti boli v rovnováhe. Šťastný, spokojný a radostný je človek, ktorý myslí nielen na zdravie tela, ale stará sa aj o dobrú kondíciu svojej mysle a duše. Niekoľko rád, ako na to, ponúka na prvej dvojstránke rubrika Téma.

    Kto by nepoznal Jožka Pletka od Kristy Bendovej? Niekoľko básničiek o rozličných kúskoch tohto viťúza nájdete zamiešaných v Písmenkovej polievke. Dozviete sa napríklad, ako Jožko Pletko zasadiť chcel všetko, ba aj pozašíval všetko.

    V prílohovej stredovej štvorstránke Rebríka je pre čitateľov pripravená Krížová cesta pre deti. Stačí si len vystrihnúť okienka jednotlivých zastavení a – najlepšie s rodinou či kamarátmi – sa spoločne pomodliť túto pobožnosť s jednoduchým textom určeným deťom.

    Pätnásťročná Cecília do kláštora vstúpila, v Podunajských Biskupiciach meno Zdenka zvolila. To je jedna strofa z marcového LePoReLa o blahoslavenej sestre Zdenke. Jednotlivé strofy rozprávajú o jej živote a sú sprevádzané milými obrázkami na vyfarbenie. Čitatelia Rebríka si tak postupne môžu vytvoriť malú knižnicu knižiek – maľovaniek s básničkami o rozličných svätých.

    Čo môžeme urobiť, ak nás niekto nahnevá alebo nám ublíži? Viete, že Pán Ježiš ukazuje úplne nový prístup k tým, čo nám ubližujú? Chce, aby sme boli milosrdní. Čo teda môžeme urobiť? Dočítate sa v ďalšej časti rubriky Skutky lásky s názvom Ako i my odpúšťame…
    Čítať viac
    Počet strán
    32
    Rozmer
    205×297 mm
    Jazyk
    slovenčina
    Rok vydania
    2024
    Edícia
    Časopis Rebrík
    Vekové odporúčanie
    6+
    Naše katalógové číslo
    2424143
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    Vydavateľstvo Don Bosco

    Čítať viac

    „Nie je podstatné, akí sme odolní voči cudzej sile. Dôležité je, akí sme silní voči vlastnej slabosti.“

    Tam Tam Tri - Boris Filan, 1999
    Tam Tam Tri
    Boris Filan