The other Side of the Story - Marian Keyes, Penguin Books, 2012

5,70 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
The other Side of the Story - Marian Keyes, Penguin Books, 2012
Čítaná
The other Side of the Story - Marian Keyes, Penguin Books, 2012

The other Side of the Story
Čítaná

The agent Jojo, a high-flying literary agent on the up, has just made a very bad career move: she's jumped into bed with her married boss Mark. Jojo's client, Lily's first novel... Čítať viac

Vydavateľstvo
Penguin Books, 2012
647 strán
9 hodín čítania

The agent Jojo, a high-flying literary agent on the up, has just made a very bad career move: she's jumped into bed with her married boss Mark. Jojo's client, Lily's first novel is a roaring success. Then she gets writer's block... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Mierne opotrebovaná
  • Angličtina

5,70 €

Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Nauč sa čítať v ľuďoch ako v knihách - Patrick King, Grada, 2024
The other Side of the Story - Marian Keyes, Penguin Books, 2012
5,70 €

Viac o knihe

The agent Jojo, a high-flying literary agent on the up, has just made a very bad career move: she's jumped into bed with her married boss Mark. Jojo's client, Lily's first novel is a roaring success. Then she gets writer's block. The unknown Gemma used to be Lily's best friend - until Lily 'stole' Anton.
Čítať viac
Počet strán
647
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
111×180 mm
Hmotnosť
343 g
Rok vydania
2012
Naše katalógové číslo
1094699
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Penguin Books
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

2 hodnotenia

0
2
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

2.1.2023
3,5 *

Tri ženy, ktoré spájajú nezvyčajné životné okolnosti. Gemma sa spamätáva z nečakaného rozchodu s Antonom. Ten ju opustil kvôli jej najlepšej kamatátke Lilly, s ktorou teraz býva a čakajú spolu dieťa. Jojo pracuje ako knižná agentka vo vydavateľstve a zastupuje Lilly, ktorej vyšiel bestsellerový titul. My sa postupne dozvedáme o živote každej z nich. O vzťahových aj rodinných problémoch a bežných životných situáciach, s ktorými sa potýka asi každý z nás. Tiež o ich vnútorných bojoch, ktorými musia prejsť, aby sa dokázali v živote posunúť ďalej.

Rovno sa priznám, že zo začiatku ma kniha nudila. Prečítala som vždy pár strán pred spaním a tie ma zaručene uspali. Keďže som však od autorky čítala pár kníh, s ktorými som bola viac ako spokojná, rozhodla som sa vydržať. A keď sa na stej strane vymenili postavy, zrazu sa aj moje čítacie nadšenie zmenilo. Lebo neustále nešťastnú zatrpknutú Gemmu, ktorá stále riešila len svojho bývalého a spriadala pomstu, vymenila Jojo, ktorú som si ihneď obľúbila. Ako osobnosť mi sadla, doslova som hltala pasáže o jej práci knižnej agentky, páčila sa mi jej zásadovosť, sebavedomie aj ctižiadostivosť. Rovnako Lilly, jej mierna emočná nestálosť a zaujímavý prístup k životu ma nesmierne oslovili. Úplne by mi stačili tieto dve ženské postavy a ich príbehy, lebo Gemma mi celý čas prišla akosi navyše a pravdupovediac, dosť ma nudila.

Knihy od autorky Marian Keyes sú pre mňa zárukou dobrých oddychoviek, ktoré sú miestami vtipné a miestami plné vážnych tém. Ale zároveň nie sú ani prvoplánové ani predvídateľné. A keby v tejto knihe nebola Gemma, ktorá bohužiaľ zabrala tak tretinu rozprávania, knihe by som asi ani nemala čo vytknúť.
Čítať viac

Marian Keyes

Čítať viac

„Tak prečo máme ustavične ambíciu milovať? Pretože láska je bod, kde sa stretáva pravda s mágiou. “

Roviny života - Julian Barnes, 2014
Roviny života
Julian Barnes