Na úsvite - Tamera Alexander, i527.net, 2024

15,15 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Na úsvite - Tamera Alexander, i527.net, 2024
Na úsvite - Tamera Alexander, i527.net, 2024

Na úsvite

Život sa skladá z malých krôčikov. Niektoré sú nám dané, iné si volíme sami. Všetky majú moc zmeniť to, akým človekom sa staneme – ale len vtedy, ak im to dovolíme... Čítať viac

2. diel série
Odkazy z Timber Ridge
Vydavateľstvo
i527.net, 2024
456 strán
6-7 hodín čítania

Život sa skladá z malých krôčikov. Niektoré sú nám dané, iné si volíme sami. Všetky majú moc zmeniť to, akým človekom sa staneme – ale len vtedy, ak im to dovolíme... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

15,15 €

Cena v kníhkupectve: 15,90 €
Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Corrupt: Skazení - Penelope Douglas, Pandora, 2024

Viac o knihe

Život sa skladá z malých krôčikov. Niektoré sú nám dané, iné si volíme sami. Všetky majú moc zmeniť to, akým človekom sa staneme – ale len vtedy, ak im to dovolíme.

Keď profesorka románskych jazykov Molly Whitcombová vystúpi z vlaku v Coloradskom teritóriu, urobí rozhodnutie, ktoré je v rozpore so všetkými jej zásadami. Predstavuje však jedinú možnosť, ako získať späť aspoň zlomok toho, čo stratila.

Šerif James McPherson má výborný inštinkt a v ľuďoch sa mýli len zriedka. Cíti, že profesorka Whitcombová niečo skrýva, akurát nevie, o čo ide. Keď sa James dozvie Mollino tajomstvo, jeho povesť je poškvrnená, no keď sa Mollin nový život začne rozpadať, v stávke je stabilita Timber Ridge, Jamesova práca aj všetko, čo si o sebe kedy myslel.
Čítať viac
Originálny názov
Beyond This Moment
Počet strán
456
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
135×205 mm
Hmotnosť
460 g
ISBN
9788082491350
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2368639
Štýl
romantický, historický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Spojené štáty
2. diel série
Odkazy z Timber Ridge
Vydavateľstvo
i527.net
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

8 hodnotení

8
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Iveta
Neoverený nákup
9.3.2024
Dieta
Perfektné pokračovanie k predošléj knihe Z dialky. Nemôžem iné len velká spokojnost. Krásny pútavý dej. Opisuje život ženy, ktorá príde do inej krajiny zo strachom, ako ju tam ludia prímu ako učitelka napriek okolnostiam čo sa jej práve týkali a ako si ich získat a samozrejme nechýba láska, no i neprajnost. Čítať viac
Martina B.
Neoverený nákup
19.2.2024
Perfektný príbeh
Čitam všetky knihy od Tamery A. Po niekoľkých, trochu slabších dielach, opäť jeden bravúrny príbeh. Knihu nezložíte z ruky, kým nedočítate. Čítať viac
12.2.2024
Timber Ridge 2
Príbeh o tom, ako jedna zdanlivo „nevinná“ voľba môže mať nepredvídateľné následky. Nielen pre osobu, ktorá túto voľbu učinila, ale aj pre širšie okolie.
Profesorka Molly Whitcombová prijíma miesto učiteľky v mestečku Timber Ridge – mestečku, o ktorom predtým v živote ani len nepočula a zrazu sa pre ňu stalo symbolom trestu a pokánia. Prichádza sem s kopou predsudkov o komunite a jej členoch a hoci nebola ochotná pripustiť, že by boli všetky jej názory nepodložené, po stretnutí s niektorými obyvateľmi má dôvod väčšinu z nich znovu zvážiť. Pretože aj keď bola ženou vo svete, ktorý napriek pokroku stále patril mužom, zastávala názor, že každé dieťa si zaslúži vzdelanie. Chlapci aj dievčatá. Belosi aj černosi.
No na Molly od prvého momentu „striehne“ šerif James McPherson , ktorému jeho inštinkt napovedá, že učiteľka niečo skrýva. Navyše - ani jeden z nich si nechce priznať, že sú dvomi ľudmi na rozdielnych, ale pritom takých podobných cestách. Chlapec z Tenessie a dievča z Georgie museli prísť na západ do Colorada, aby sa konečne stretli a hľadali spoločne útechu aj nádej uprostred zlých časov.
Čítať viac
9
Výnimočná krása - Tamera Alexander, 2018
Práve čítam
Výnimočná krása

Vášnivá čitateľka, ktorá sa najradšej vnáša do iných príbehov z čias dávnych minulých... do príbehov, ku ktorým sa môžem vrátiť aj 10-krát...

Zuzana Fecková
Overený zákazník
5.2.2024
Úžasnéééééééé
Jednoducho úžasnééééé, uveriteľné, postavy ako keby ožívali pred vami a knihu neviete pustiť z rúk. Druhá časť je omnoho, ale že omnoho lepšia ako prvá a musím povedať, že sa dostala u mňa na prvé miesto od tejto briliantnej autorky. Obdivujem ako napísala tento príbeh, príbeh kde Vás jedno zlé rozhodnutie stojí všetko a ukáže Vám, čo všetko ste mohli mať alebo môžete mať, len si to vziať nemôžete, lebo všetko, ale aj všetkých tým zničíte.

A toto presne zažila hlavná postava Molly, ktorá spravila chybu, slepo dôverovala mužovi a prišla úplne o všetko. Kde Timber Ridge pokladala za symbol svojho trestu a pokánia, ale objavila tam niečo, čo neočakávala, niečo čo nikdy nezažila, niečo čo si nemohla vziať.
,,Vydala sa po ceste, na ktorej nemala na výber - musela jednoducho kráčať ďalej. Alebo povedať pravdu a prísť o všetko."

V Timber Ridge spoznáva príťažlivého, oddaného, čestného šerifa Jamesa, ktorý si život budoval na pravde, úprimností, čestnosti, zásadovitosti... ,,možno skutočne dovolil, aby mu oddanosť šerifskému úradu diktovala pohľad na svet viac, než bolo treba." Od začiatku tušil, že Molly niečo ukrýva, túžil, aby ho pustila za svoje obranné múry, aby mu dôverovala. Cítil jej bolesť, chcel jej pomôcť rany zahojiť alebo pomôcť niesť bremeno.

,,Boli dvomi ľuďmi na rozdielnych, no pritom podobných cestách, ktoré sa napokon stretli."

Príbeh sa čítal sám, nádherné sa čítalo ako sa stretli dvaja ľudia, ktorých vlastné tajomstvá boli skoro rovnaké a ako to ovplyvnilo ich ako ľudí, ale aj ich budúcnosť.
No dokáže tento zásadový šerif prísť o svoju čistú povesť, neuprednostniť šerifské povinnosti pred tým, čo by mohlo byť pre neho najlepšie? Možno bude spochybnovať svoje vlastné city pod ťarchou svojej vlastnej minulosti... Dokáže sa James na Molly pozerať stále rovnako aj po odhalení všetkých je tajomstiev a toho, kto v skutočnosti vlastne je?

A všetky tieto pocity si prenesiete aj so svojho života, kedy niekedy čakáme ,,na úsvit" na nový začiatok, na šancu vrátiš späť čas a rozhodnúť sa inak... Krásny, podmanivý príbeh z nádherného prostredia, ale aj zo života.

V príbehu opäť stretávame mnohé z postáv z prvej časti, ale zároveň sa ukazujú aj postavy, ktoré budú v nasledujúcej časti, na ktorú sa už teraz teším.
Čítať viac
Radka
Neoverený nákup
17.1.2024
Výborné čítanie!
Doktorka Molly Whitcombová, profesorka románskych jazykov, je po zničujúcej chybe nútená opustiť jediný život, po ktorom kedy túžila. Zbalí si svoju hrdosť a milované knihy a odchádza učiť do školy v Timber Ridge, malom mestečku v srdci Skalnatých vrchov. Tam sa stretne so šerifom Jamesom McPhersonom, ktorý jej ukáže krásu, ktorú možno nájsť v jej novom životnom štýle. Všetko sa začína zamotávať, keď sa pavučina podvodu, ktorým sa chránila, začína trhať.

V skratke možno povedať, že toto nie je príbeh o robení chýb a o tom, ako ísť životom ďalej. Toto je príbeh o tom, ako byť omylným človekom a žiť s tým. Predstavuje dokonalú zmes romantiky, túžby, podvodu, ľútosti, odpustenia a milosti. Je naplnený silnými, vierohodnými postavami ponorenými do spletitej siete poloprávd a vyslovených lží, autorka majstrovsky splieta vlákna nádeje a druhej šance. Jednoznačne len odporúčam!
Čítať viac
Zuzka
Neoverený nákup
16.1.2024
Pohladenie pre dušu
Tamera Alexander a jej knihy ma nikdy neprestanú baviť. Úžasné opisy, geniálne vykreslené postavy a dej vždy iný a niečím zaujímavý. To všetko s historickými detailami a odkazmi viery, ktoré prinášajú nádej. Túto knižku si určite prečítam ešte niekoľkokrát. Páčilo sa mi, že hlavná hrdinka nebola z ďaleka dokonalá, ale ajtak som jej držala palce a všetko prežívala s ňou. A mužský hrdina bol úžasný :) odporúčam veľmi celú sériu Timber Ridge a už netrpezlivo očakávam vydanie 3. Časti :) dala by som aj 10 hviezdičiek! Čítať viac

Vydavateľstvo i527.net

Čítať viac

„Bola jeho Polárkou, pevným bodom, okolo ktorého sa krútil celý jeho svet. Bol presvedčený, že pokým bije srdce jemu alebo jej, ich osud bude nerozlučne spojený.“

Trója - Pád kráľov - David Gemmell, 2012
Trója - Pád kráľov
David Gemmell