Posledný Follower: Križovatka svetov - Martin Petro, Viktor Asimov, HAFNOS, 2023

19,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Posledný Follower: Križovatka svetov

Najčítanejší slovenský komiks všetkých čias je späť. A už podľa titulnej obálky je jasné, že bude dychberúci, fascinujúci a ešte lepší než doteraz... Čítať viac

3. diel série
Posledný Follower
Vydavateľstvo
HAFNOS, 2023
Počet strán
112

Najčítanejší slovenský komiks všetkých čias je späť. A už podľa titulnej obálky je jasné, že bude dychberúci, fascinujúci a ešte lepší než doteraz... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

19,90 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Moja najväčšia prehra - Will Buxton, mamaš, 2024
Posledný Follower: Križovatka svetov - Martin Petro, Viktor Asimov, HAFNOS, 2023
19,90 €

Viac o knihe

Najčítanejší slovenský komiks všetkých čias je späť. A už podľa titulnej obálky je jasné, že bude dychberúci, fascinujúci a ešte lepší než doteraz.

Nové príbehy zo sveta Posledného Followera vznikali rok a pol, no to čakanie stálo za to. Tvorcovia pracovali na piatich knihách súčasne, ktoré budú prichádzať každého štvrťroka. Vznikla neuveriteľná mozaika prepletených udalostí, ktorá na Slovensku nemá obdobu. Každý diel bol starostlivo navrhnutý a vytvorený tak, aby zapadol do celkového obrazu. Táto epická sága je unikátna tým, že knihy sa dajú čítať v ľubovoľnom poradí a sú vhodné pre nových čitateľov, aj pre verných fanúšikov. Je to pavučina, po ktorej sa dá dostať všade a ktorýmkoľvek smerom. Nech sa ti páči, poďte sa do nej chytiť.

Nie je dôležité, čo sa stalo doteraz. Križovatka svetov je nový začiatok. Ako keď premaľujete farbu na lavičke v parku, tak sa aj vo svete Posledného Followera vytvorila čerstvá vrstva udalostí, ktorá prepísala pôvodný odtieň. Treba si zvyknúť, že dejiny už nikdy nebudú pevné. Zabudnite na poradie a zabudnite na premennú času, pretože v tomto svete sa všetko deje naraz. Pripravte sa na to, že okolo egyptských pyramíd môžu behať dinosaury. Že z oblohy pršia knihy, že ľudia raňajkujú v stromoch a že súboj o holú existenciu môže prebiehať v miniatúrnych kábloch, ktoré sú široké ako vlas. V tomto príbehu budú nebojácni hrdinovia do neznámych svetov skákať kotrmelce. Opraviť toho musia viac, než je v ľudských silách. V tomto príbehu je však možné všetko.
Čítať viac
Počet strán
112
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
190×260 mm
Hmotnosť
400 g
ISBN
9788097409586
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2371353
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
3. diel série
Posledný Follower
Vydavateľstvo
HAFNOS
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

11

Ahoj, ja osobne si o sebe myslím, že som veľká knihomoľka. Knihy sú pre mňa niečo ako bratia a sestry. Rada sa bicyklujem a píšem recenzie. Som veľmi rada, že sa môžem prihlásiť do čitateľského profilu. Ďakujem Martinusu že existuje.

Eva (a Lili) Michalková (Janošťáková)
Overený zákazník
6.3.2024
Brána do nového sveta
Perfektný komiks, super nakreslené kresby. Síce sa v príbehu nachadzajú zápletky, nemá chybu. Odporúčam od 6-99 rokov.


Lili
Čítať viac

„Charlie jemne pohladil povrch pultu. Koľko rozhovorov viedol ponad tento kúsok kameňa? A koľko kníh sa prenieslo ponad tento pult, aby zmenili život? Dokonca aj zachránili život? Knihy to dokážu. To bol hlavný dôvod, prečo Charlie veril v kníhkupectvo.. “

Most - Karen Kingsbury, 2017
Most
Karen Kingsbury