Rebrík, január 2024, Don Bosco, 2023

2,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Rebrík, január 2024, Don Bosco, 2023
Rebrík, január 2024, Don Bosco, 2023

Rebrík, január 2024

5. číslo, 34. ročník

    Téma januárového Rebríka Ako získať energiu? vovedie čitateľov do sveta neobnoviteľných a obnoviteľných zdrojov energie. Ukáže pozitíva pre životné prostredie i spôsob... Čítať viac

    5. diel série
    Časopis Rebrík 2023/2024
    Vek
    6+
    Výrobca
    Don Bosco, 2023

    Téma januárového Rebríka Ako získať energiu? vovedie čitateľov do sveta neobnoviteľných a obnoviteľných zdrojov energie. Ukáže pozitíva pre životné prostredie i spôsob využívania obnoviteľných zdrojov – Slnka, vetra, vody, biomasy a geotermálnej... Čítať viac

    2,50 €

    U dodávateľa
    Posielame do 5 – 8 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Kúzelné čítanie: Vlakom celým rokom - Albi, 2024

    Viac o produkte

    S januárovým Rebríkom sme plní energie

    Téma januárového Rebríka Ako získať energiu? vovedie čitateľov do sveta neobnoviteľných a obnoviteľných zdrojov energie. Ukáže pozitíva pre životné prostredie i spôsob využívania obnoviteľných zdrojov – Slnka, vetra, vody, biomasy a geotermálnej energie.
    Žiaci zo ZŠ s MŠ sv. Jána Pavla II. nás v rubrike Slovensko mojimi očami oboznámia s Vajnorami, obcou známou typickými vajnorskými ornamentami, v ktorej sa narodil a je aj pochovaný bl. Titus Zeman a ktorú v roku 1990 navštívil pápež Ján Pavol II. Ako by mohla vyzerať domácnosť, ktorá využíva vlastné zdroje energie? Čo nám umožní púšťať si rozličné spotrebiče, zohriať vodu v bazéne či vykúriť celý dom? To všetko môžete objavovať prostredníctvom modelu rodinného domu s názvom Domček plný energie. Nájdete ho na stredovej prílohe Rebríka.
    Niekedy sa cítime unavení a nemáme chuť púšťať sa do vecí, ktoré inokedy robievame s veľkou radosťou. Akoby sa nám vybili baterky. Spolu s Rebríkom objavujte, čo všetko nám môže dodať novú radosť a energiu. Je to pekná kniha, modlitba, spoveď, tanec, či iná zaujímavá aktivita? Dobíjať svoje baterky môžete na strane 25.
    Čítať viac
    Počet strán
    32
    Rozmer
    205×297 mm
    Jazyk
    slovenčina
    Rok vydania
    2023
    Edícia
    Časopis Rebrík
    Vekové odporúčanie
    6+
    Naše katalógové číslo
    2362455
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    Vydavateľstvo Don Bosco

    Čítať viac

    „Ľúbi sľuby“

    Je taký - Tomáš Janovic, 2004
    Je taký
    Tomáš Janovic