Miloval prostitútku - Ružena Scherhauferová, Naše vojsko, 2024

13,32 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Miloval prostitútku - Ružena Scherhauferová, Naše vojsko, 2024
Miloval prostitútku - Ružena Scherhauferová, Naše vojsko, 2024

Miloval prostitútku

Román Miloval prostitútku je strhujúcim príbehom päťdesiatnika, ktorý sa zaľúbi do mladej prostitutky Blanky. Jeho morálne a etické hodnoty sa postupne menia, keď sa k nej a k... Čítať viac

Vydavateľstvo
Naše vojsko, 2024
352 strán
5 hodín čítania

Román Miloval prostitútku je strhujúcim príbehom päťdesiatnika, ktorý sa zaľúbi do mladej prostitutky Blanky. Jeho morálne a etické hodnoty sa postupne menia, keď sa k nej a k jej matke presťahuje... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

13,32 €

Na sklade 4 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Umenie podnikať - Ivica Ďuricová,Miriama Polohová, Simona Kubán a kolektív, SCR, 2024
Miloval prostitútku - Ružena Scherhauferová, Naše vojsko, 2024
13,32 €

Viac o knihe

Román Miloval prostitútku je strhujúcim príbehom päťdesiatnika, ktorý sa zaľúbi do mladej prostitutky Blanky. Jeho morálne a etické hodnoty sa postupne menia, keď sa k nej a k jej matke presťahuje a postupne sa vzďaľuje svojej žene Klaudii. Neskôr, keď do manželského trojuholníka vstúpi Blankina matka, začína sa jeho osobná dráma. Laco v ošiali nespútaného sexu opúšťa manželku. Žije s prostitútkou, pomáha jej, a snaží sa ju dostať z pazúrov pasáka. Neodcudzujú ho iba jeho psy – vlčiaky.
Vyhrabe sa Laco z tohto bahna? Poradí si s osobnou drámou, z ktorej podľa neho niet návratu? A čo urobí jeho žena Klaudia?
Čítať viac
Počet strán
352
Väzba
pevná väzba
Rozmer
150×210 mm
Hmotnosť
520 g
ISBN
9788020619921
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2353705
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Naše vojsko
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

2 hodnotenia

0
2
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

16
Láska spod klobúka - Jen Turano, 2016
Práve čítam
Láska spod klobúka

Rada čítam akýkoľvek žáner. Moje recenzie nájdete na @recenzienika Alebo FB Nika Vachová.

Nikola Krajčovič Krajčovič
Overený zákazník
22.3.2024
#milovalprostitutku Ružena Scherhauferová @nase.rodina

Keď som sa pustila do príbehu, nečakala som také komplexné dielo. Striedali sme pohľady účastníkov príbehu, čo dodalo knihe a príbehu väčší šmrnc a teda sa mne osobne aj dobre čítalo.

Keď chlap nezačne myslieť rozumov a srdcom dopadne to všeliako len nie najlepšie. Na začiatku som si pomyslela aké má dobré srdiečko a určite chce len pomôcť dievčine, ktorá to v živote nemala ľahké. Čert nikdy nespí a častejšie stretávanie sa prehuplo do niečoho vážnejšieho, z čoho aj sam Laci bol prekvapený.

Príbeh o rodine, kde 50tnik stratí hlavu a zaľúbi sa do prostitútky Blanky. Jeho žena okrem samoty a zrady pociťuje v meste aj hanbu. Laci v ošiali sexu zotrváva, opustí ženu a presťahuje sa k Blanke a jej matke. Čo myslíte, je mu tam lepšie? Ako sa zo všetkým vyrovná jeho žena Klaudia?

Tento príbeh ma dostal na lopatky zo svojím koncom. Tak nejako som ho predvídala, ale stále som dúfala, že predsa len... Chýbal mi záver. Dodatočné P. S. Vyskočili mi otázky. Čo s Blankou? Dozvedeli sa? Atď.

Ďakujem za štafetu @dudychovajitka
Knihu som užila. Bolo to niečo nové, nečakané a príbeh sa mi páčil.
Čítať viac

Ružena Scherhauferová

Čítať viac

„Všetko reaguje so všetkým. Tak ako každý jeden hlt, ktorý zjeme, mení naše telo, tak aj každá informácia mení náš mozog.“