Spoveď čarodejnice – Tajomstvo času
E-kniha

V ďalekej budúcnosti, keď Adrianin manžel Ardet už nežije a jej deti dávno majú svoje deti, ona sama, stále mladá a krásna, stráca chuť do života, v ktorom viac nevidí zmysel.... Čítať viac

3. diel série
Spoveď čarodejnice
Vydavateľstvo
Naše vojsko, 2023
288 strán
4 hodiny čítania

V ďalekej budúcnosti, keď Adrianin manžel Ardet už nežije a jej deti dávno majú svoje deti, ona sama, stále mladá a krásna, stráca chuť do života, v ktorom viac nevidí zmysel. Navštívi ju však Morgana a žiada si splnenie sľubu... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Slovenčina

6,98 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Karin Lednická:Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Viac o e-knihe

V ďalekej budúcnosti, keď Adrianin manžel Ardet už nežije a jej deti dávno majú svoje deti, ona sama, stále mladá a krásna, stráca chuť do života, v ktorom viac nevidí zmysel. Navštívi ju však Morgana a žiada si splnenie sľubu, ktorý jej svojho času Adriana dala. Ide o záchranu celého ich rodu a ryšavú bosorku čaká dobrodružná cesta do minulosti.
V tretej časti príbehu Adriana spolu so svojim bratrancom Viktorom začnú pátranie po Simonovi. Tomu sa, vďaka moci Morganinho prsteňa, podarilo preniesť do sedemnásteho storočia. Zmenil tak budúcnosť ich rodu a ak by došlo k ďalším zmenám, Adriane a jej rovnako talentovaným potomkom hrozí vážne nebezpečenstvo.
Cesta späť po rieke času prináša nečakané možnosti a aj nádej na to, že bude mať príležitosť znova stretnúť stratenú osudovú lásku. Znova Francúzsko, znova Paríž a znova Francois.
Zachránia spoločne s Viktorom svoju vlastnú budúcnosť? Sedemnáste storočie, v ktorom sa musia narýchlo zorientovať, im to nemieni uľahčiť.
Čo sa napokon stane s Adrianou, Francoisom a ich nečakanou šancou na spoločné šťastie? Čo je osudom ryšavej bosorky?
Čítať viac
Počet strán
288
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1976133
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Ukrajina
3. diel série
Spoveď čarodejnice
Vydavateľstvo
Naše vojsko
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

Vita Jamborová

Čítať viac

„Päť minút. Toľko stačí na to, aby sa vám zrútil svet.“

Končí sa to nami - Colleen Hoover, 2022
Končí sa to nami
Colleen Hoover