Ako som fals?ovala Picassa
E-kniha

"Keď Alexandra namiesto drahocenného obrazu od Pabla Picassa, ktorý je predmetom dedičstva, nájde niečo úplne iné, je v koncoch. Kam zmizol a kto ho ukradol ? Kvôli nemu ju... Čítať viac

Vydavateľstvo
Naše vojsko
256 strán
4-5 hodín čítania

"Keď Alexandra namiesto drahocenného obrazu od Pabla Picassa, ktorý je predmetom dedičstva, nájde niečo úplne iné, je v koncoch. Kam zmizol a kto ho ukradol ? Kvôli nemu ju vydierajú a má poslúžiť ako záloha, že sa jej rodine ... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Slovenčina

5,98 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Keď Alexandra namiesto drahocenného obrazu od Pabla Picassa, ktorý je predmetom dedičstva, nájde niečo úplne iné, je v koncoch. Kam zmizol a kto ho ukradol ? Kvôli nemu ju vydierajú a má poslúžiť ako záloha, že sa jej rodine nestane nič zlé.

Za normálnych okolností by bolo všetko stratené, no Saša, v civile známa speváčka, si pestuje dosť zvláštneho koníčka. Je šikovná falzifikátorka. Priviedol ju k tomu ujo, ktorého život skrýva nejedno mrazivé tajomstvo. Jeho „malá rodinná firma“ v Taliansku sa špecializuje na falšovanie obrazov Modiglianiho, Picassa a iných slávnych maliarov.

Čas beží, vydierač nepočká a obraz sa sám nenamaľuje. V bojových podmienkach a s pomocou Michala, Sašinho osobného šoféra, sa jej to nakoniec podarí. No minulosť sa chce pripomenúť v podobe jej bývalého talianskeho snúbenca Paola a skomplikuje tak doslova všetko…"
Čítať viac
Počet strán
256
Naše katalógové číslo
884919
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Ukrajina
Vydavateľstvo
Naše vojsko
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

Vita Jamborová

Čítať viac

„Nech sú naše duše z čohokoľvek, tvoja a moja sú jedno.“

After 2: Sľub - Anna Todd, 2015
After 2: Sľub
Anna Todd