Vlčie deti - Richard Van Der Vieren, Baša Števulová, Vlčie deti, 2023

39,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Vlčie deti

Posuňte rodičovstvo na nový level a vymaňte sa z okov digitálu. Pridajte sa k nášmu dobrodružstvu, ktoré spraví z tabletov nudnú krabičku! Táto kniha je vašou tajnou zbraňou na... Čítať viac

Vydavateľstvo
Vlčie deti, 2023
Počet strán
208

Posuňte rodičovstvo na nový level a vymaňte sa z okov digitálu. Pridajte sa k nášmu dobrodružstvu, ktoré spraví z tabletov nudnú krabičku! Táto kniha je vašou tajnou zbraňou na získanie titulov najdobrodružnejšieho rodičovstva... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

39,90 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Lastovičie leto - Kristy Woodson Harvey, DOT., 2024
Vlčie deti - Richard Van Der Vieren, Baša Števulová, Vlčie deti, 2023
39,90 €

Viac o knihe

Posuňte rodičovstvo na nový level a vymaňte sa z okov digitálu. Pridajte sa k nášmu dobrodružstvu, ktoré spraví z tabletov nudnú krabičku! Ovládnite neskrotnú krásu varenia na ohni a buďte súčasťou vnímavého jedenia v celej rodine.

Táto kniha je vašou tajnou zbraňou na získanie titulov najdobrodružnejšieho rodičovstva, pretože spomienky sú vždy viac ako megabyty. Zo sveta, ktorý sa čoraz viac ponára do digitálneho obsahu a zvukov, sa pomaly vytráca skutočná podstata detstva. Tú nahrádza nový druh "monitorových zombíkov".

Vlčie deti preto volajú po zmene a vyzývajú do boja všetkých, ktorí túžia po návrate k neskrotnej zvedavosti a divokej hre.

Toto nie je len ďalší varovný príbeh o premrhanom čase pred telkou. Je to manifest za opätovné navrátenie našich vlčích mláďat späť do divočiny. Je to výzva aby deti opäť pocítili blato medzi prstami, počuli šepot prastarých stromov a zažili vzrušenie z naháňačky pri mesačnom svite.
Čítať viac
Originálny názov
Vlčie deti
Počet strán
208
Väzba
pevná väzba
Rozmer
200×270 mm
Hmotnosť
1000 g
ISBN
9788057052937
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2324527
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Vlčie deti
Pre koho
pre rodičov, pre deti
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

2,0 / 5

4 hodnotenia

1
0
0
0
3

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Eliška
Neoverený nákup
28.1.2024
Sklamanie :-(
Ako veľmi som sa na knihu tešila, tak som teraz veľmi sklamaná. Mohla to byť jedinečná a výnimočná kniha vzhľadom na svoju tematiku, ale vôbec nie je využitý tento potenciál.

Pripomína mi skôr fotoknihu, pretože viac ako polovica strán (ak nie aj viac ako trištvrtina) sú fotky.
Väčšina textov je primusená (akoby autor nemal o čom písať, ale musel, tak tam naťahuje nepodstatnosti na mnoho riadkov).

Cena knihy nezodpovedá jej obsahu. Dala by som za ňu 5€, maximálne 8€, ak by som bola zhovievavá vzhľadom na originálnosť tematiky.
Čítať viac
Gabru
Neoverený nákup
2.1.2024
Vydanie tejto knihy som si kupila v predpredaji. Bohuzial som naletela na reklamu. Je to velmi slabe a cakala som od tejto knihy omnoho viac vlcich zazrakov. Čítať viac

„A najdôležitejšia vec, ktorú by ste si mali zapamätať: pravidlá neexistujú.“

Sila podvedomia - Kimberly Friedmutter, 2020
Sila podvedomia
Kimberly Friedmutter