Florentina, Dummy Bear

9,72 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Florentina

    Roztomilá zahradnická hra, ve které sejete semínka a sázíte nebo pěstujete květiny. V dětské variantě se vám na zahradě pletou i slimáci, psi a povalují konvičky. V nesmlouvavé... Čítať viac

    Vek
    5+
    Výrobca
    Dummy Bear

    Roztomilá zahradnická hra, ve které sejete semínka a sázíte nebo pěstujete květiny. V dětské variantě se vám na zahradě pletou i slimáci, psi a povalují konvičky. V nesmlouvavé variantě pro dospělé už jdou žerty, konvičky, psi i slimáci stranou... Čítať viac

    • Hra
    • Slovenčina, čeština
    9,99 €

    9,72 €

    -3 %
    Na sklade > 5 ks
    Posielame ihneď

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Dokonalá smrť - Helen Fields, Lindeni, 2024
    Florentina, Dummy Bear
    9,72 €

    Viac o produkte

    Florentina je bez textů, můžete hrát i dětmi, které nečtou. Nebo klidně s cizinci.

    Roztomilá zahradnická hra, ve které sejete semínka a sázíte nebo pěstujete květiny. V dětské variantě se vám na zahradě pletou i slimáci, psi a povalují konvičky. V nesmlouvavé variantě pro dospělé už jdou žerty, konvičky, psi i slimáci stranou.

    V obou hrách sázíte květiny nebo je pěstujte ze semínek. Na herních žetonech najdete z jedné strany semínka a z druhé květiny. Otočením žetonu jednoduše vypěstujete květinu. Kromě květinových žetonů na vás čekají i akční žetony.
    Žetony postavte do 4 komínků a každý si vezme svůj záhonek. Kdo je na tahu, vybere si horní žeton z jednoho z komínků a položí si ho na záhonek nebo si místo braní žetonu vypěstuje jednu květinu ze semínek, které už na záhoně leží. Akční žetony používáte hned.
    Dárky v podobě slimáka nebo psa jsou zpestřením dětské varianty, která končí, když má některý ze zahradníků rozkvetlý celý záhon. Vyhrává ale, kdo má nejvíc bodů za květiny a jejich barevné kombinace.
    Florentina pro dospělé se hraje na společném záhonu 6 x 6 políček se stejným principem, akorát body sbíráte za jednotlivé kombinace květin ihned. Hned jak celý záhon rozkvete, vyhrává, kdo nasbíral nejvíce bodů.

    Co ve hře najdete?
    42 žetonů květiny / semínka
    11 akčních žetonů
    4 záhonky
    Návody (CZ, SK, DE, EN)

    Počet hráčů: 2 - 4
    Délka her: 15 - 20 minut
    Čítať viac
    Rozmery krabice
    70×110 mm
    Hmotnosť
    138 g
    Katalógové číslo výrobcu
    52022
    Jazyk
    slovenčina, čeština
    Vekové odporúčanie
    5+
    Naše katalógové číslo
    2279915
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    „Nikdy sa nezavďačíš každému. Nemôžeš celý život lietať od jedného k druhému a robiť to, čo sa na tebe páči ostatným. A zakaždým sa vzdať toho, čo chceš ty sama.“

    Časodejovia: Srdce času - Natalja Ščerba, 2017
    Časodejovia: Srdce času
    Natalja Ščerba