Hotelový a gastronomický manažment 1 - Peter Huľo, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2014

9,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Hotelový a gastronomický manažment 1 - Peter Huľo, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2014
Hotelový a gastronomický manažment 1 - Peter Huľo, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2014

Hotelový a gastronomický manažment 1

Praktické cvičenia

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12... Čítať viac

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

9,90 €

Na sklade > 5 ks
  • Osobný odber 31. 5.
  • Na vašej adrese 31. 5.

Osobný odber

Bratislava, Martinus
Obchodná 26
31. 5.
Kníhkupectvá
31. 5.
balíkovo
31. 5.
AlzaBox
31. 5.
Packeta
31. 5.
Slovenská pošta
(na poštu)
31. 5.
BalíkoBOX
31. 5.

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
31. 5.
Kuriér GLS
31. 5.
Slovenská pošta
(na adresu)
31. 5.

Dostupné v 8 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Cestujúci - Ulrich Alexander Boschwitz, Absynt, 2024

Viac o knihe

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský podnik. Ak ste študentmi hotelových akadémií, riešením rôznych typov príkladov a úloh si môžete overiť získané vedomosti. Publikácia vám pomôže zorientovať sa vo svete hotelierstva a pohostinstva a naštartovať vlastnú kariéru v tejto oblasti. Bude vaším dobrým spoločníkom v každodennej praxi.

Autor ako absolvent Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore manažment kultúry a turizmu a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v odbore cestovný ruch odovzdáva v súčasnosti svoje dlhoročné praktické skúsenosti v hotelierstve a v pohostinstve na Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Martine.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Zdenka Fáriková
Overený nákup
14.10.2021
Kniha je úžasná pomôcka do školy pre moju dcéru, ktorá sa naplno venuje gastronómii. Nakoľko si museli v škole písať poznámky, bol im odporučeny tento pracovný zošit a veru, neľutujeme. Čítať viac

Vydavateľstvo Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá

Čítať viac

„Vždy sa treba uchýliť k slovám, aby sme zabránili tichu rozprávať príliš hlasno.“

Šarkany - Romain Gary, 2021
Šarkany
Romain Gary