Padlý vládce nebes
E-kniha

Bezmoc a touha uniknout osudu. To mají společné Erin a Nathan. Erin žije na první pohled dokonalý život princezny. Ve skutečnosti je ale zoufalá z dohodnutého sňatku s králem... Čítať viac

1. diel série
Padlý vládce nebes
Vydavateľstvo
Pointa, 2023
320 strán
4-5 hodín čítania

Bezmoc a touha uniknout osudu. To mají společné Erin a Nathan. Erin žije na první pohled dokonalý život princezny. Ve skutečnosti je ale zoufalá z dohodnutého sňatku s králem sousední říše, který vyhrožuje válkou, pokud ho odmítne. Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

13,68 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Padlý vládce nebes - Denisa Janštová, Pointa, 2023
E-kniha
13,68 €

Viac o e-knihe

Bezmoc a touha uniknout osudu. To mají společné Erin a Nathan. Erin žije na první pohled dokonalý život princezny. Ve skutečnosti je ale zoufalá z dohodnutého sňatku s králem sousední říše, který vyhrožuje válkou, pokud ho odmítne. Rozhodne se riskovat vše a vydá se na nebezpečnou cestu, jen aby našla draka, který by zastrašil jejího nastávajícího. Nathan je ve vězení a jediné, po čem touží, je uniknout a pomstít se. Ani ve snu by ho však nenapadlo, co všechno bude muset pro svobodu podstoupit.
Čítať viac
Originálny názov
Padlý vládce nebes
Počet strán
320
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2297935
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
1. diel série
Padlý vládce nebes
Vydavateľstvo
Pointa
Pre koho
young adult
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

2 hodnotenia

0
2
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

17

Milujem knihy a vediem k tomu aj moju dcérku. Radi si čítame a milujeme príbehy. Za mňa je to predovšetkým fantasy, ale objavila som už aj čaro hororu a trileru :)

Terezka Babicová
Overený zákazník
15.4.2024
Ďalšie české fantasy s veľkým potenciálom. Priznám sa, že túto knihu už nejaký čas mám v čítačke. Podporila som ju ešte v predpredaji na @pointa.cz. Stále sa však nedostala na rad. A tak keď autorka ponúkla knihu do štafety, šla som do toho.

Princezná Erin sa chce vyhnúť dohodnutému manželstvu a zároveň aj vojne, ktorou sa jej kráľovstvu vyhráža jej nastávajúci. Rozhodne sa veriť starým legendám a vydá sa hľadať posledného živého draka, ktorý by jej z tejto šlamastiky mohol pomôcť. Na jej úteku z kráľovstva ju sprevádza verná slúžka a priateľka Nora a najlepší priateľ Jacob.

Nathan je posledný žijúci drak, uväznený v ľudskej podobe, v najhoršom väzení už celé storočie. Po zvláštnom zemetrasení sa mu podarí utiecť. Obojk, ktorý ho drží v ľudskej podobe sa mu ale nepodarí zložiť. Vydá sa teda na cestu za svojou dávno priateľkou, čarodejnicou, ktorá jediná by mu mala vedieť pomôcť.

Príbehom nás prevedú striedavo Erin a Nathan. Kapitoly na seba pekne nadväzujú a získame tak dva rôzne pohľady na jednu vec. Rozbeh bol za mňa trošku pomalší, ale na druhej strane, zoznámili sme sa s históriou kráľovstva a spoznali postavy. Približne v polovici už dej začal naberať obrátky a ja som sa dostala do fázy, že som bola úplne ponorená do deja. Malo to všetko čo za mňa dobré fantasy má mať: mágiu, akciu, napätie, nečakané zvraty a samozrejme draka

Záverečný zvrat ma prekvapil, nečakala som takýto koniec. Najradšej by som sa rovno zahryzla do ďalšej časti.

4/5
Čítať viac

„Prečo každý, kto prestal byť tínedžerom, automaticky mávne rukou nad všetkým čo vtedy cítil? Koho zaujíma, že z toho vyrastie? Bolestné a euforické dní, keď to človek prežíva, preto nie sú o nič menej skutočné. Skutočne je to čo sa odohráva teraz. “