Rebrík, november 2023, Don Bosco, 2023

2,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Rebrík, november 2023, Don Bosco, 2023
Rebrík, november 2023, Don Bosco, 2023

Rebrík, november 2023

3. číslo, 34. ročník

    Pozrieme si dobrodružný film, prečítame knihu či komiks o činoch ľudí obdarených superschopnosťami a hneď zatúžime vyliezť na mrakodrap, skočiť z vysokého končiara alebo sa... Čítať viac

    3. diel série
    Časopis Rebrík 2023/2024
    Vek
    6+
    Výrobca
    Don Bosco, 2023

    Pozrieme si dobrodružný film, prečítame knihu či komiks o činoch ľudí obdarených superschopnosťami a hneď zatúžime vyliezť na mrakodrap, skočiť z vysokého končiara alebo sa vrhnúť do ohňa a takto sa stať nezabudnuteľnými hrdinami... Čítať viac

    2,50 €

    U dodávateľa
    Posielame do 5 – 8 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Duna: Časť druhá - Magicbox, 2024

    Viac o produkte

    Staňme sa hrdinami s novembrovým Rebríkom

    Pozrieme si dobrodružný film, prečítame knihu či komiks o činoch ľudí obdarených superschopnosťami a hneď zatúžime vyliezť na mrakodrap, skočiť z vysokého končiara alebo sa vrhnúť do ohňa a takto sa stať nezabudnuteľnými hrdinami. V skutočnom živote to však nie je také jednoduché. Máme vôbec šancu stať sa hrdinami?

    V Téme Hrdinovia dneška na prvej dvojstránke novembrového Rebríka postupne odhaľujeme, že každý deň nám ponúka množstvo príležitostí na hrdinstvo, pretože pravé hrdinstvo sa uskutočňuje vo vernom plnení každodenných maličkostí.

    O tom, že hrdinom môže byť aj africký chlapec bez jednej ruky, ktorého pre tento nedostatok odmietali nielen spolužiaci, ale aj učitelia. Fikire, tak sa chlapec volá, nabral odvahu a zabojoval. Ako? Dočítate sa v rubrike Obyčajne výnimoční. Možno aj na vás čaká Cesta hrdinu – stolová hra pre 2 – 6 hráčov, ktorú čitatelia nájdu v strede Rebríka. Hru dopĺňa aj milý príbeh Aj zo mňa môže byť hrdina, ktorý rozpráva o Jankovej ceste od sna k malým hrdinským činom jedného dňa.

    Aj Jakub má svojho obľúbeného hrdinu, ktorému sa chce podobať. Je ním blahoslavený Carlo Acutis, ktorý je pochovaný v talianskom Assisi. Jakub sa spolu s rodičmi vybral do Assisi na púť k blahoslavenému Carlovi. O svojich zážitkoch porozpráva vo fotoreportáži Chcem byť ako Carlo.
    Čítať viac
    Počet strán
    32
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    205×297 mm
    Jazyk
    slovenčina
    Rok vydania
    2023
    Edícia
    Časopis Rebrík
    Vekové odporúčanie
    6+
    Naše katalógové číslo
    2254843
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    Vydavateľstvo Don Bosco

    Čítať viac

    „Jeden válečník. Jedna mysl. Jedno poslání.“

    Cestou vlka - David Gemmell, 2005
    Cestou vlka
    David Gemmell