Rebrík, október 2023, Don Bosco, 2023

2,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Rebrík, október 2023, Don Bosco, 2023
Rebrík, október 2023, Don Bosco, 2023

Rebrík, október 2023

2. číslo, 34. ročník

    Určite aj vy zažívate situácie, pri ktorých sa nahneváte a reagujete podráždene. Niekedy je to malá drobnosť, pre ktorú vznikne veľa kriku, ba aj menšia búrka. Je dôležité vždy... Čítať viac

    2. diel série
    Časopis Rebrík 2023/2024
    Vek
    6+
    Výrobca
    Don Bosco, 2023

    Určite aj vy zažívate situácie, pri ktorých sa nahneváte a reagujete podráždene. Niekedy je to malá drobnosť, pre ktorú vznikne veľa kriku, ba aj menšia búrka. Je dôležité vždy zachovať pokoj a mať v sebe snahu o zmierenie. Téma októbrového Rebríka má... Čítať viac

    2,50 €

    U dodávateľa
    Posielame do 5 – 8 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Moja najväčšia prehra - Will Buxton, mamaš, 2024

    Viac o produkte

    Šírme pokoj s októbrovým Rebríkom.

    Určite aj vy zažívate situácie, pri ktorých sa nahneváte a reagujete podráždene. Niekedy je to malá drobnosť, pre ktorú vznikne veľa kriku, ba aj menšia búrka. Je dôležité vždy zachovať pokoj a mať v sebe snahu o zmierenie. Téma októbrového Rebríka má názov Šírme pokoj a ponúka nám ukážky, ako možno riešiť bežné konflikty s pokojom a priateľským prístupom. Nezabudnite: Blahoslavení tí, čo šíria pokoj, lebo ich budú volať Božími synmi. (Mt 5, 9)

    Pozdrav pokoja ponúka príloha Rebríka. Čitatelia si môžu poskladať posuvný pozdrav s postavou svätého Františka, horlivého šíriteľa pokoja a s modlitbou pokoja. Možno ním potešiť niekoho blízkeho, zároveň ho rodina môže využiť na spoločnú modlitbu v októbri.
    Láska vie chorému dodať sily, povzbudiť ho a potešiť. Navštíviť starú mamu, zatelefonovať chorému spolužiakovi, alebo sa modliť za tých, čo sa o nás starajú. To je niekoľko odpovedí na otázku Ako môžeš ponúknuť radosť. Ponúka ich rubrika Skutky lásky v článku Radosť pre starkú.

    „Keď sa milión detí bude modliť ruženec, svet sa zmení.“ To sú slová svätého pátra Pia, ktoré boli podnetom pre vznik iniciatívy Milión detí sa modlí ruženec. V rubrike Vypátrali sme pre teba sa čitatelia dozvedia o tom, ako sa deti celého sveta vždy 18. októbra spolu modlia modlitbu svätého ruženca. Touto modlitbou sa usilujú vyprosiť pokoj a jednotu v rodinách, medzi národmi a na celom svete.
    Čítať viac
    Počet strán
    32
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    205×297 mm
    Jazyk
    slovenčina
    Rok vydania
    2023
    Edícia
    Časopis Rebrík
    Vekové odporúčanie
    6+
    Naše katalógové číslo
    2204371
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    Vydavateľstvo Don Bosco

    Čítať viac

    „Ľúbi sľuby“

    Je taký - Tomáš Janovic, 2004
    Je taký
    Tomáš Janovic