Audiokniha
Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu - Boris Bajer, Publixing a Centrum výživy, 2024
Audiokniha
Audiokniha
Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu - Boris Bajer, Publixing a Centrum výživy, 2024
Audiokniha

Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu
Audiokniha

Audiokniha Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu, ktorú napísal Boris Bajer. Po dvoch úspešných bestselleroch zo všeobecnej výživy sa MUDr. Boris Bajer, PhD.... Čítať viac

Vydavateľstvo
Publixing a Centrum výživy, 2024
Interpret
Dĺžka
8:50

Audiokniha Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu, ktorú napísal Boris Bajer. Po dvoch úspešných bestselleroch zo všeobecnej výživy sa MUDr. Boris Bajer, PhD. rozhodol upriamiť pozornosť na tému, ktorej sa vo výžive ... Čítať viac

  • MP3 na stiahnutie
  • Slovenčina

14,45 €

Ihneď na stiahnutie

Naši škriatkovia odporúčajú

Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu - Boris Bajer, Publixing a Centrum výživy, 2024
Audiokniha
14,45 €

Viac o audioknihe

Po dvoch úspešných bestselleroch zo všeobecnej výživy sa MUDr. Boris Bajer, PhD. rozhodol upriamiť pozornosť na tému, ktorej sa vo výžive a životospráve venuje žalostne málo pozornosti, a to aj napriek tomu, že je rok čo rok stále aktuálnejším problémom. Rady či stravovacie plány zamerané na dosiahnutie plodnosti sú unikátne a rozhodne nie sú vždy zhodné s odporúčaniami všeobecnej zdravej výživy a životosprávy.
Ako teda vieme výživou, pohybom, spánkom, redukciou stresu a mnohými ďalšími oblasťami životosprávy ovplyvniť plodnosť muža a ženy? Odpovede na tieto otázky podložené výskumom, ako aj príklady z praxe a 5 pilierov protokolu plodnosti vám v audioknihe Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu predstaví a vysvetlí jeden z našich najuznávanejších odborníkov.
Podľa štatistických údajov je na Slovensku neplodných 15 – 20 % párov, pričom neoficiálny odhad je ešte vyšší. My však vieme, že v posledných rokoch nerastie iba ženská neplodnosť, ale aj tá mužská (a to možno ešte rýchlejšie).
Ako lekár dôverujem medicíne založenej na dôkazoch (evidence-based medicine, EBM). Popri štúdiu medicíny a spolupráci na klinickom výskume dietoterapie v rámci svojho doktorátu, som v súkromnej praxi nutričného špecialistu stretával množstvo párov, ktoré sa snažili o dieťa. Prichádzali ku mne s otázkou, čo by mohli zmeniť v strave a životospráve, aby boli plodní.
Dnes sú to už desiatky párov, ktorým sa po nastavení výživy a životosprávy podarilo úspešne splodiť potomka. Aj preto sme v roku 2022 otvorili Diagnostické Centrum Váš Lekár v Bratislave, kde sa práve v odborných gynekologických, urologických a interných ambulanciách komplexne venujeme aj téme neplodnosti jedincov, respektíve párov.K tejto audioknihe je k dispozícii Príloha s receptami vo formáte pdf.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

13 hodnotení

11
1
1
0
0

Ako sa páčila audiokniha vám?

Recenzie čitateľov

Jarka Soukupová
Overený nákup
7.10.2023
Protokol prirodzenej plodnosti
Skvelo napísaná kniha, kde som konečne pochopila prečo funguje a nefunguje cyklus a čo s tým cieme spraviť vo výžive a inom.
Moja najobľúbenejšia časť bola hormonálna teória lásky :)
Čítať viac
Veronika Rajnohova
Neoverený nákup
26.9.2023
Najlepsia kniha!
Tato kniha predcila vsetky moje ocakavania. Jednoducho, ludskou recou vysvetlene aj tazke temy, plno studii a vlastnych skusenosti resp. skusenosti Borisovych klientov. Mnozstvo novych a zaujimavych informacii. Niet co dodat, jednotka na trhu! Čítať viac
Diana Horvathova
Overený nákup
19.9.2023
Kniha o plodnosti
Kniha je z vonku pekná, kresba na obálke vyjadruje obsah - čo hovorí veda na ovplyvnenie plodnosti prirodzene, výživou a životosprávou. Kniha je písaná tak ako je u autora už zvykom - kapitola začína praktickým príbehom, na ktorý nadväzuje obsah kapitoly, takže sa lepšie zapamätá. Text nie je vôbec odborne písaný, je jednoducho pochopiteľný a uchopiteľný. Začiatočné sú kapitoly o vysvetlení fungovania pohlavného systému muža a ženy, na akej úrovni môže prísť ku problémom a ako ich riešiť medicínsky a nemedicínsky. Nosné sú kapitoly o výžive a doplnkoch výživy pre plodnosť, ktoré spolu tvoria množstvo textu a informácií.
Podobné dielo na túto tému u nás nenájdeme. Knihu rozhodne odporúčam každému, kto sa snaží o bábätko a nedarí sa mu.
Čítať viac

Boris Bajer

Čítať viac

„Písmo hovorí, že Boh nám nepripisuje k dobru to, že máme radi ľudí, ktorých chceme mať radi. Nie. Pripisuje nám k dobru, ak milujeme nemilovateľné.“

Rovnako iný ako ja - Ron Hall, Denver Moore, 2011
Rovnako iný ako ja
Ron Hall, Denver Moore