Zázračný kríž v mestečku Limpias - Ewald von Kleist, Zachej, 2023

8,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Zázračný kríž v mestečku Limpias - Ewald von Kleist, Zachej, 2023
Zázračný kríž v mestečku Limpias - Ewald von Kleist, Zachej, 2023

Zázračný kríž v mestečku Limpias

Vo farskom kostole španielskeho mestečka Limpias sa nachádza socha ukrižovaného Krista, nazývaná Santo Cristo de la Agonía, s ktorou sú spojené nadprirodzené udalosti. Začali sa... Čítať viac

Vydavateľstvo
Zachej, 2023
Počet strán
136

Vo farskom kostole španielskeho mestečka Limpias sa nachádza socha ukrižovaného Krista, nazývaná Santo Cristo de la Agonía, s ktorou sú spojené nadprirodzené udalosti. Začali sa diať 30. marca 1919 a pokračujú dodnes... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

8,90 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 5 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Sen jednej dcéry - Francine Rivers, Kumran, 2024
Zázračný kríž v mestečku Limpias - Ewald von Kleist, Zachej, 2023
8,90 €

Viac o knihe

Vo farskom kostole španielskeho mestečka Limpias sa nachádza socha ukrižovaného Krista, nazývaná Santo Cristo de la Agonía, s ktorou sú spojené nadprirodzené udalosti. Začali sa diať 30. marca 1919 a pokračujú dodnes.

V ten deň ľudia pri pohľade na kríž videli Krista ožívať. Mnohí zaznamenali pohyby jeho očí, úst a hlavy. Videli jeho predrahú krv vytekajúcu z otvorených rán a spod tŕňovej koruny. Zbadali zmenu farby tela, dvíhanie jeho hrude pri namáhavých nádychoch a výdychoch, zažili zblízka jeho strašnú agóniu. Boli zasiahnutí Spasiteľovým pohľadom − niekedy plným lásky, inokedy plným utrpenia.

Očité svedectvá prilákali do Limpias tisícky pútnikov, ale i zvedavcov, pochybovačov, novinárov, vedcov, lekárov, skeptikov i ateistov, ktorí túžili odhaliť podvod. Svedkami zázrakov sa stali malí i veľkí, veriaci i neveriaci. Mestečko Limpias sa čoskoro stalo známym aj v zahraničí. V sakristii kostola sa nachádzajú knihy, v ktorých je zaznamenaných vyše osemtisíc svedectiev o mimoriadnych uzdraveniach a obráteniach.

Autor knihy, nemecký aristokrat a teológ, zozbieral množstvo materiálu, z ktorého väčšiu časť zahrnul do tejto knihy. Vďaka nej môžeme spoznať príbehy ľudí, ktorí boli svedkami tohto výnimočného zázraku.
Čítať viac
Počet strán
136
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
140×210 mm
Hmotnosť
161 g
ISBN
9788082115461
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2133389
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Zachej
Pre koho
pre kresťanov, pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„No svet je zvláštny a konce nie sú skutočne koncami, bez ohľadu na to, ako veľmi si to hviezdy želajú.“

Bezhviezdne more - Erin Morgenstern, 2020
Bezhviezdne more
Erin Morgenstern