Vřesová můrka - Oksana Bula (Ilustrátor), Oksana Bula, Host, 2023

18,06 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Vřesová můrka

Na vřesovém paloučku u lesa žije malá Šedivá můrka. Protože dosud nepotkala žádnou jinou můrku, myslí si, že je jediná na světě. Přes den se ukrývá v hlubokém stínu... Čítať viac

1. diel série
Pohádky pro Slunce a Měsíc
Vydavateľstvo
Host, 2023
Počet strán
71

Na vřesovém paloučku u lesa žije malá Šedivá můrka. Protože dosud nepotkala žádnou jinou můrku, myslí si, že je jediná na světě. Přes den se ukrývá v hlubokém stínu... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
21,95 €

18,06 €

-18 %
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024

Viac o knihe

Netrpělivě očekávaná novinka oblíbené autorky je komiks!

Na vřesovém paloučku u lesa žije malá Šedivá můrka. Protože dosud nepotkala žádnou jinou můrku, myslí si, že je jediná na světě. Přes den se ukrývá v hlubokém stínu pod keříky vřesu, odkud vylétá až po setmění. Ničeho se totiž nebojí víc než slunečního svitu. Svůj palouček ještě nikdy neopustila, a přitom by tak ráda spatřila stromy, jejichž listy sem občas přivane vítr.

To vše rázem změní nečekaná návštěva. Jednou večer na palouček zavítá — další můrka! A ukáže Šedivé můrce úplně nový svět. Svět plný barev, který lze spatřit jen díky světlu. Šedivá můrka pozná, že není sama a že les za hranicemi paloučku je mnohem větší a krásnější, než jak si ho představovala. Ale také nebezpečnější. Nebo není?

Komiksovou pohádkou o statečné malé můrce, která dokázala překonat strach z neznámého, otevírá Oksana Bula novou sérii Pohádky pro Slunce a Měsíc.
Čítať viac
Originálny názov
Вересова міль
Počet strán
71
Väzba
pevná väzba
Rozmer
225×296 mm
Hmotnosť
714 g
ISBN
9788027517466
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2114895
Ilustrácie
Štýl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Ukrajina
1. diel série
Pohádky pro Slunce a Měsíc
Vydavateľstvo
Host
Pre koho
pre deti a mládež
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
21.11.2023
Dokonalosť, nádhera
Autorku mnohí z vás poznajú vďaka príbehom o Tukonoch a táto kniha je prvou časťou série Pohádky pro Slunce a Měsíc. Na vresovej čistinke žije malá mora sivá, ktorá odtiaľ neodlieta nikam inam, iba ak sa zotmie. Lákavý farebný svet spoznáva prostredníctvom priviatych listov, až jedného dňa k nej priletí iná mora a tá ju vyláka do kúzelného sveta, ktorý možno vidieť len za slnečného svitu. Ale ako môže malá sivá mora odletieť? Veď ju spáli Slnko. Ale čo keď bude stačiť len trošku mágie a zdanlivé nebezpečenstvo ani nebude také veľké, ako sa zdá byť?
Aaach, ja som priam žasla nad krásnymi farebnými ilustráciami. Táto kniha je celá nádherná, od ilustrácií počnúc cez celý príbeh, ktorý sa podáva vo forme komixových bubliniek a tie sa striedajú so sprievodným textom. Príbeh je plný priateľstva, miloty a nebojácnosti, pomáha bojazlivcom viac si veriť a prekonávať svoj strach. I keď ide o detskú knihu, vyvolá aj u dospelých patričné emócie a bude priam balzamom na dušu. Odporúčam ju deťom od 3 rokov a horná hranica je niekde v nekonečne. My sa s dcérkou už teraz tešíme na pokračovanie, ktoré bude určite opäť nádherné. Táto kniha sa priam žiada pod vianočný stromček, tak po nej mrknite.
Čítať viac

Vydavateľstvo Host

Čítať viac

„Keby sa človek mohol pobaliť do neba, urobil by to presne tak. Všetkého by sa dotkol a nezobral by si nič... “

Nestrácajte vieru - Mitch Albom, 2010
Nestrácajte vieru
Mitch Albom