Vysoká škola varenia - Kolektív autorov, Ikar, 2003

11,93 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Vysoká škola varenia - Kolektív autorov, Ikar, 2003
Čítaná
Vysoká škola varenia - Kolektív autorov, Ikar, 2003

Vysoká škola varenia
Čítaná

  • Autorský kolektív

Stovky receptov a vyše 1000 farebných fotografií Obsiahla kuchárska encyklopédia ponúka všetkým milovníkom dobrého jedla a zvedavým kuchárskym nadšencom bohatú studnicu receptov. Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2003
Počet strán
400

Stovky receptov a vyše 1000 farebných fotografií Obsiahla kuchárska encyklopédia ponúka všetkým milovníkom dobrého jedla a zvedavým kuchárskym nadšencom bohatú studnicu receptov. Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Mierne opotrebovaná
  • Slovenčina
19,88 €

11,93 €

-40 %
Na sklade
  • Osobný odber 07. 6.
  • Na vašej adrese 07. 6.

Osobný odber

Bratislava, Martinus
Obchodná 26
07. 6.
Kníhkupectvá
07. 6.
balíkovo
07. 6.
AlzaBox
07. 6.
Packeta
07. 6.
Slovenská pošta
(na poštu)
07. 6.
BalíkoBOX
07. 6.

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
07. 6.
Kuriér GLS
07. 6.
Slovenská pošta
(na adresu)
07. 6.
Ďalšie čítané knihy
Vysoká škola varenia - Kolektív autorov, Ikar, 2003
Pevná väzba
Výborný stav Slovenčina, 2003
Na sklade
-30 %

13,92 €

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Telá - Klára Vlasáková, Literárna bašta, 2024

Viac o knihe

Stovky receptov a vyše 1000 farebných fotografií Obsiahla kuchárska encyklopédia ponúka všetkým milovníkom dobrého jedla a zvedavým kuchárskym nadšencom bohatú studnicu receptov. Menej skúseným uľahčia varenie podrobne vysvetlené základné postupy, ktoré sú sprevádzané detailnými obrázkami. V ôsmich kapitolách nájdete vynikajúce recepty – od jednoduchého mäsového vývaru po lákavé predjedlá, od chrumkavých listových šalátov po chutné cestovinové a zemiakové šaláty, od výborných rybacích jedál po rafinovane pripravené dary mora, lahodné hydinové špeciality, klasické recepty na prípravu jedál z mäsa a diviny, nápaditú úpravu zeleniny a napokon neodolateľné dezerty na osladenie života. Na záver jednotlivých receptov sú uvedené obmeny s použitím iných prísad. Kuchárska encyklopédia pre 3 generácie – ak máte túto, nepotrebujete inú!
TOVAROZNALECTVO
Viete nakúpiť kvalitné suroviny? Vyznáte sa v druhoch mäsa? Podľa čoho spoznáte, či sú potraviny čerstvé?
POLIEVKY, PREDJEDLÁ
Najchutnejšie polievky zo zeleniny, rýb aj hydiny. Lákavé predjedlá: chuťovky, paštéty a iné dobroty . Všetko bez veľkého trápenia!
RYBY, HYDINA, MÄSO
Ako ich správne porciovať a pripraviť? Jednoduché jedlá i gurmánske špeciality. Lákavo upravené, elegantne servírované.
ŠALÁTY, DEZERTY
Šaláty od výmyslu sveta – ako príloha i hlavné jedlo. Farebná fantázia – nápadito upravená zelenina. Neodolateľné dezerty – bodka za hlavným menu.
Čítať viac
Počet strán
400
Väzba
pevná väzba
Rozmer
210×285 mm
Hmotnosť
1608 g
Rok vydania
2003
Naše katalógové číslo
892395
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Ikar
Pre koho
pre začiatočníkov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Existujú ľudia, vedľa ktorých môžeme stráviť roky a nemať si čo povedať, a ľudia, s ktorými na rozhovory nestačí celý život.“