Kamoši, frajeri a láska nad hladinou
E-kniha

Nová kniha známej autorky románov pre baby Kasie West s názvom Kamoši, frajeri a láska nad hladinou je treťou časťou trilógie o dievčatách, z ktorých každá má svoj sen, snaží sa... Čítať viac

3. diel série
Kamoši, frajeri
Vydavateľstvo
Slovart, 2023
288 strán
4 hodiny čítania

Nová kniha známej autorky románov pre baby Kasie West s názvom Kamoši, frajeri a láska nad hladinou je treťou časťou trilógie o dievčatách, z ktorých každá má svoj sen, snaží sa získať priateľstvo, lásku i uznanie a popritom ... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

9,09 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Karin Lednická:Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Viac o e-knihe

Nová kniha známej autorky románov pre baby Kasie West s názvom Kamoši, frajeri a láska nad hladinou je treťou časťou trilógie o dievčatách, z ktorých každá má svoj sen, snaží sa získať priateľstvo, lásku i uznanie a popritom spoznáva samu seba.

Sedemnásťročná Hadley by dala všetko na svete za to, aby mohla konečne plávať všetky štyri plavecké disciplíny, dostala štipendium na vysokú a mohla odísť z domu. Niežeby ju rodičia zanedbávali, ale tak sa sústredia na zachovanie pamiatky jej mŕtveho brata, až má pocit, že nad bratom, ktorého nikdy nevidela, nemôže vyhrať. Hadley sa pri tom aj so svojou najlepšou kamoškou Ameliou snaží odhaliť tajomstvo chalana, ktorý sa skrýva pod maskou postavy z filmového plátna. Dopisuje si s tajným neznámym, flirtuje so školským šašom a nevie zabudnúť na svojho bývalého priateľa. Každý z chalanov sa môže zmeniť na frajera. Ktorý to bude?
Čítať viac
Originálny názov
Moment of Truth
Počet strán
288
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2157609
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
3. diel série
Kamoši, frajeri
Vydavateľstvo
Slovart
Pre koho
young adult
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

4 hodnotenia

3
1
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Ema007
Neoverený nákup
12.3.2024
Super
Zbožňujem knihy od Kasie. Ešte ani raz som neoľutovala, že som sa do nejakej pustila. Jej príbehy majú svoj vzorec, ale vždy sú svojím spôsobom originálne. A táto patrí medzi tie lepšie.

Je to veľmi milá, zaujímavá a svieža oddychovka s príjemnou romantickou linkou. A až po odhalenie záhady týkajúcej sa Heatha Halla to bolo dokonca aj celkom napínavé.
Čítať viac

Vydavateľstvo Slovart

Čítať viac

„Človek spoznáva ľudí práve tak podľa toho, o čom hovoria, ako aj podľa toho, o čom nehovoria nič.“

Plná slávy - Bruce Marshall, 2017
Plná slávy
Bruce Marshall