Přines si svou knihu - Matthew Moore, Luke Nalker, Mindok, 2016

13,06 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Přines si svou knihu

Z vašej obľúbenej knižky sa teraz stane vaša obľúbená hra! Zvoľte kartu zadania a potom rýchlo listujte v knihe, aby ste zadaniu vyhoveli (a tiež rozhodcovi!) čo najvtipnejším... Čítať viac

Vek
12+
Výrobca
Mindok, 2016

Z vašej obľúbenej knižky sa teraz stane vaša obľúbená hra! Zvoľte kartu zadania a potom rýchlo listujte v knihe, aby ste zadaniu vyhoveli (a tiež rozhodcovi!) čo najvtipnejším príspevkom. Nájdete "smiešny titulok z bulvárnych novín" v najnovšom... Čítať viac

  • Hra
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

Naši škriatkovia odporúčajú

Vila v Taliansku - Julie Caplin, Cosmopolis, 2024

Viac o produkte

Z vašej obľúbenej knižky sa teraz stane vaša obľúbená hra!

Zvoľte kartu zadania a potom rýchlo listujte v knihe, aby ste zadaniu vyhoveli (a tiež rozhodcovi!) čo najvtipnejším príspevkom. Nájdete "smiešny titulok z bulvárnych novín" v najnovšom bestselleri? A čo "radu na rande" vo svojej ocapkanej kuchárke? Pretože použiť môžete akúkoľvek knižku, hrať môžete s hocijakou skupinou a na každej stránke nájdete neobmedzený potenciál zábavy! Kde objavíte "názov najlepšej novej párty hry"? Zistite to sami, keď zavelíte "Prines si svoju knihu"!.

Hráči vyberú spomedzi seba jedného, ktorý prečíta kartičku so zadaním, zatiaľ čo ostatní hráči listujú vo svojich knihách, aby našli čo najvtipnejšiu odpoveď na zadanie, či už je to jedno slovo, časť vety, celá veta, alebo dokonca niekoľko viet. Prvý hráč, ktorý nájde v knihe text, zakričí "mám" a otočí presýpacie hodiny. Ostatní hráči sa do časového limitu snažia ešte splniť zadanie. Potom prečítajú nahlas svoj nájdený text. V prípade, že čas vyprší a vy ste nič nenašli, musíte náhodne otvoriť svoju knižku a len tak niečo prečítať. Následne hráč, ktorý zadanie čítal, určí, koho text sa mu zdal najvtipnejší a tento hráč získava kartičku. Znie to jednoducho však? Keď niektorí hráč nazbiera tri kartičky, každý posunie svoju knihu hráčovi po svojej ľavici. Toto sa udeje vždy, keď niekto získa tri kartičky. Hra končí, keď napríklad pri hre 5 - 7 hráčov hráč získa 4 kartičky.
Hra obsahuje:
  • 100 kariet
  • 1 presýpacie hodiny
  • pravidlá hry

Počet hráčov:
3-8 hráčov
Dĺžka hry:
20 min.
Čítať viac
Rozmery krabice
140×190 mm
Hmotnosť
334 g
Katalógové číslo výrobcu
5867
Vekové odporúčanie
12+
Naše katalógové číslo
442369
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila hra vám?

Vydavateľstvo Mindok

Čítať viac

„Keby sa človek mohol pobaliť do neba, urobil by to presne tak. Všetkého by sa dotkol a nezobral by si nič... “

Nestrácajte vieru - Mitch Albom, 2010
Nestrácajte vieru
Mitch Albom