Ján Papánek - politik, diplomat, humanista - Slavomír Michálek, VEDA, 1996

11,56 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Ján Papánek - politik, diplomat, humanista

1896 - 1991

Na diplomatických parketách 20. storočia sa nepohybovalo veľa Slovákov. Na druhej strane vynikli medzi nimi osobnosti, ktoré svojou prácou, zanietením, nadšením a profesionálnou... Čítať viac

Vydavateľstvo
VEDA, 1996
279 strán
4 hodiny čítania

Na diplomatických parketách 20. storočia sa nepohybovalo veľa Slovákov. Na druhej strane vynikli medzi nimi osobnosti, ktoré svojou prácou, zanietením, nadšením a profesionálnou odbornosťou ovplyvňovali osudy národa a štátu... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Slovenčina

11,56 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

Viac o knihe

Na diplomatických parketách 20. storočia sa nepohybovalo veľa Slovákov. Na druhej strane vynikli medzi nimi osobnosti, ktoré svojou prácou, zanietením, nadšením a profesionálnou odbornosťou ovplyvňovali osudy národa a štátu.

Jedným z nich bol JUDr. Ján Papánek. Celý jeho život bol naplnený a ovplyvnený činnosťou v jemnom, ale náročnom a zložitom prostredí diplomatov. Pohyboval sa v spoločnosti, kde sa tvorili dejiny, ovplyvňovali osudy národov a štátov, kládli sa základy budúcnosti ľudstva po 2. svetovej vojne, vyžadovala sa osobná statočnosť, politický nadhľad, ale aj mnoho drobnej práce. Ako sa tento Brezovan zhostil ťažkých a náročných úloh, ako sa dokázal presadiť a uplatniť v medzinárodnej diplomacii, rozpráva biografia Slavomíra Michálka.
 
Čítať viac
Počet strán
279
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
165×245 mm
Hmotnosť
734 g
ISBN
8022404519
Rok vydania
1996
Naše katalógové číslo
6555
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
VEDA
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo VEDA

Čítať viac

„Niekedy je všetko čo máme okamih. Neexistujú žiadne opakovania. Všetko, čo sa niekedy stalo, robí život životom.“