Rebrík, jún 2021, Don Bosco, 2021

1,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Rebrík, jún 2021, Don Bosco, 2021
Rebrík, jún 2021, Don Bosco, 2021

Rebrík, jún 2021

10. číslo, 31. ročník

    Aj keď sa škola postupne rozbieha, je dobré čo najviac vyučovacieho času prežiť v prírode. Téma júnového Rebríka má názov TVORIVO V PRÍRODE a ponúka množstvo zaujímavých... Čítať viac

    10. diel série
    Časopis Rebrík 2020/2021
    Výrobca
    Don Bosco, 2021

    Aj keď sa škola postupne rozbieha, je dobré čo najviac vyučovacieho času prežiť v prírode. Téma júnového Rebríka má názov TVORIVO V PRÍRODE a ponúka množstvo zaujímavých podnetov na rozličné aktivity, ktoré možno využiť nielen pri vyučovaní, ale aj pri... Čítať viac

    1,90 €

    U dodávateľa
    Posielame do 6 – 9 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Duna: Časť druhá - Magicbox, 2024

    Viac o produkte

    Júnový Rebrík ponúka aktivity pre tvorivé chvíle v prírode

    Aj keď sa škola postupne rozbieha, je dobré čo najviac vyučovacieho času prežiť v prírode. Téma júnového Rebríka má názov TVORIVO V PRÍRODE a ponúka množstvo zaujímavých podnetov na rozličné aktivity, ktoré možno využiť nielen pri vyučovaní, ale aj pri prechádzkach a výletoch. V júni môžu čitatelia vykročiť na poslednú dobrodružnú cestu – Cestu lásky. Ježišove slová, ktoré boli celý rok ako smerovníky na tejto ceste, každý mesiac ukazovali, ako v ktorej situácii dobre zareagovať. Aj v desiatej časti rubriky Cesta lásky Ježiš volá všetkých žiť najlepšie, ako vieme. V rubrike Svätý z ikony sa možno bližšie zoznámiť so svätým Šarbelom Makhlufom pochádzajúcim z Libanonu. Okrem krátkeho životopisu čaká na deti hlavolam a aj kresba svätého na vyfarbenie, ktorú si nájdu na www.rebrik.sk.

    Pre všetkých milovníkov prázdnin a zážitkov, ktoré treba zvečniť, je pripravená vystrihovačka prázdninového fotoaparátu. Po poskladaní fotoaparátu stačí už len fotiť na film – teda domaľovať jednotlivé prázdninové dobrodružstvá. Čo budeme robiť v lete? Pripravíme si piknik alebo podnikneme nejakú cestu za dobrodružstvom či objavmi? Pri premýšľaní pomôže Veselý letný plánovač na strane 23.

    Na sviatok Najsvätejšieho Tela a Krvi sa v našich obciach konajú eucharistické procesie. K nim patrí aj tradícia stavania oltárikov. V rubrike Vypátrali sme pre teba navštívime Horné Vestenice, aby sme sa o tejto tradícii dozvedeli viac.

    Čítať viac
    Počet strán
    32
    Väzba
    šitá väzba
    Rozmer
    205×297 mm
    Jazyk
    slovenčina
    Rok vydania
    2021
    Edícia
    Časopis Rebrík
    Naše katalógové číslo
    964647
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    Vydavateľstvo Don Bosco

    Čítať viac

    „Neopúšťať planétu Zem je ako byť stroskotancom na pustom ostrove a nepokúšať sa odtiaľ uniknúť.“