Larousse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2011

88,45 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)
Larousse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2011
Larousse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2011

Larousse Gastronomique

    "Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    Octopus Publishing Group, 2011
    Počet strán
    1152

    "Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black... Čítať viac

    • Pevná väzba
    • Angličtina
    98,00 €

    88,45 €

    -10 %
    Na sklade 1 ks
    • Osobný odber zajtra
    • Na vašej adrese zajtra

    Osobný odber

    Kníhkupectvá
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    balíkovo
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    AlzaBox
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Packeta
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na poštu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    BalíkoBOX
    Zajtra (objednajte do 13:00)

    Doručenie na adresu

    Kuriér Packeta HD
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Kuriér GLS
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na adresu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Severská princezná - Michaela Ella Hajduková, Motýľ, 2024
    Larousse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2011
    88,45 €

    Viac o knihe

    "Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black and white photographs. All chapters have been read and edited by field specialists, and 85 biographies of chefs have been added. Entries have also been regrouped for increased accessibility. Originally created by Prosper Montagne and published in 1938, this essential addition to any kitchen has withstood the test of time and become an invaluable source of information for every enthusiastic cook. Without the exaggeration and extravagant distractions of many of today's cookery titles, "New Larousse Gastronomique" contains recipes, tips, cooking styles and origins for almost every dish in history.
    Čítať viac
    Počet strán
    1152
    Väzba
    pevná väzba
    Rozmer
    270×240 mm
    Hmotnosť
    3555 g
    ISBN
    9780600620426
    Rok vydania
    2011
    Naše katalógové číslo
    119563
    Jazyk
    angličtina
    Vydavateľstvo
    Octopus Publishing Group
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    5,0 / 5

    2 hodnotenia

    2
    0
    0
    0
    0

    Ako sa páčila kniha vám?

    Recenzie čitateľov

    Alena Brillová
    Neoverený nákup
    28.1.2021
    Skvely napad na dar pre milovnika varenia
    Top kniha pre milovnikov varenia. Pre priatela je bibliou pri vareni. Lutujem, ze som mu ju nekupila skor. Odporucam Čítať viac

    „Muž a žena by mali byť spomalení, ako keď kráčaš pod vodou, mali by sa venovať každej bunke, každému nádychu pomaly a bez náhlenia.“

    Tri smrtky sa plavia - Vanda Rozenbergová, 2018
    Tri smrtky sa plavia
    Vanda Rozenbergová