Rebrík, máj 2021, Don Bosco, 2021

1,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Rebrík, máj 2021, Don Bosco, 2021
Rebrík, máj 2021, Don Bosco, 2021

Rebrík, máj 2021

9. číslo, 31. ročník

    Nesmelo prichádzajúca jar spolu s opatrným uvoľňovaním pandemických opatrení v každom z nás prebúdza radosť z objavovania krásy okolo nás. Prostredníctvom jednotlivých dní... Čítať viac

    9. diel série
    Časopis Rebrík 2020/2021
    Výrobca
    Don Bosco, 2021

    Nesmelo prichádzajúca jar spolu s opatrným uvoľňovaním pandemických opatrení v každom z nás prebúdza radosť z objavovania krásy okolo nás. Prostredníctvom jednotlivých dní stvorenia sa v Téme s názvom Nádherný svet môžeme spoločne poobzerať po okolí a poď Čítať viac

    1,90 €

    U dodávateľa
    Posielame do 4 – 7 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Duna: Časť druhá - Magicbox, 2024

    Viac o produkte

    Objavte nádherný svet s májovým Rebríkom!

    Nesmelo prichádzajúca jar spolu s opatrným uvoľňovaním pandemických opatrení v každom z nás prebúdza radosť z objavovania krásy okolo nás. Prostredníctvom jednotlivých dní stvorenia sa v Téme s názvom Nádherný svet môžeme spoločne poobzerať po okolí a poďakovať sa za krásu a pestrosť jednotlivých stvorení, ktoré nám dal Nebeský Otec.
    Deň ako stvorený na lietanie využila Sabínka, aby sa spolu s kamarátkou Grétkou na vozíku vybrali na prechádzku do parku. Pre Grétku to boli okamihy plné nových zážitkov. Poetický príbeh z knižky Jany Bodnárovej Sabínkine prázdniny pohladí dušu každého čitateľa.
    Životný cyklus motýľa je fascinujúcim obrazom metamorfóz v prírode. Pre lepšie priblíženie dokonalej premeny motýľa nájdu deti v strede časopisu vystrihovačku Od húsenice po motýľa. Po poskladaní vystrihovačky vytvoria priestorový model s jednotlivými fázami cyklu.
    Jarná prechádzka – to je výzva mesiaca na 23. strane. S pomocou úloh čitatelia objavujú tajomstvá skryté pod kameňmi, pozornejšie počúvajú spev vtákov, poznávajú kvety i drobné živočíchy naokolo.
    Aj tento rok od 24. do 30. 5 sa aj čitatelia Rebríka môžu zapojiť do kampane MINIdigi a počas týždňa obmedziť používanie mobilu, počítača, tabletu či televízie na zábavu. Namiesto toho sa môžu zapojiť do množstva rozličných aktivít, ktoré sú pre deti pripravené. Ako na to? To sa dozvedia na strane 25.
    Môže niekto loviť zvieratá tak, že im vôbec neublíži? Môže. O lovcovi s kamerou Braňovi Molnárovi, o jeho nádherných zvieracích úlovkoch a prírodopisných filmoch porozpráva fotoreportáž Lovec s kamerou na strane 28 – 29.
    Čítať viac
    Počet strán
    32
    Väzba
    šitá väzba
    Rozmer
    205×297 mm
    Jazyk
    slovenčina
    Rok vydania
    2021
    Edícia
    Časopis Rebrík
    Naše katalógové číslo
    911305
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    Vydavateľstvo Don Bosco

    Čítať viac

    „Miliardy a miliardy hviezd. Miliardy a miliardy svetov. Zdanlivo nekonečné možnosti- nie fiktívne, ale skutočné. Tam hore. Teraz. Oveľa viac, ako v živote uvidí. Oveľa viac, ako stihne navštíviť. Stačí mu jediný letmý pohľad, aby vedel, že to všetko je navždy mimo jeho dosahu.“

    Niečo viac - Patrick Ness, 2017
    Niečo viac
    Patrick Ness