Čas pro Avu - Melanie Moreland, Baronet, 2023

16,49 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Čas pro Avu

Hrdinka čtvrté knihy série ABC Corp. Ava Callaghanová je žena, pracující v oboru, kterému dominují muži. Aby uspěla, musí být pevná, silná a houževnatá... Čítať viac

4. diel série
Vested Interest: ABC Corp. (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet, 2023
344 strán
5-6 hodín čítania

Hrdinka čtvrté knihy série ABC Corp. Ava Callaghanová je žena, pracující v oboru, kterému dominují muži. Aby uspěla, musí být pevná, silná a houževnatá... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

16,49 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Slzotvorca - Čierna ruža - Erin Doom, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Hrdinka čtvrté knihy série ABC Corp. Ava Callaghanová je žena, pracující v oboru, kterému dominují muži. Aby uspěla, musí být pevná, silná a houževnatá. Pak se její život protne s Hunterem Owensem, samotářem, který nikoho nepotřebuje a nemá žádné vazby – nic jiného nezná. Oba se shodnou, že jejich vztah je jen na chvíli. Dovolí jim jejich tvrdohlavost pochopit, že život jim může dát víc, než si mysleli? Že láska může léčit. Že štěstí existuje. Že „prozatím“ může být „navždy“.
Čítať viac
Originálny názov
Age of Ava
Počet strán
344
Väzba
pevná väzba
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
400 g
ISBN
9788026921356
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1954299
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Pôvod
Kanada
4. diel série
Vested Interest: ABC Corp. (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

13 hodnotení

11
1
0
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

4
Overený nákup
4.11.2023
Čas pro Avu
Perfektná knižka.... všetky časti od začiatku až po tuto perfektne....laska s Liamem bola trošku slabšia knižka ale ostatne perfektne každá jedna .. nemám knižku od Melanie Moreland ktorá by sa mi nepacila... niektoré sa mi páčia viac niektoré menej ....ale v celku výborná spisovateľka... jej knižky sú super ,skvelé sa čítajú...a teším sa na ďalšie Čítať viac
30.10.2023
Tak z tejto sérii ma táto časť najviac bavila. Jedoducho som sa od toho nemohla odtrhnúť.

Ava ako biznismenka, ktorá sa ocitá najmä v mužskom prostredí biznisu mi úplne sadla. Navonok sa zdá byť tvrdá a nebojácna, ale aj ona vo svojom vnútri skrýva čosi viac. A to viac otvorí práve Hunter. Asi mám slabosť na tých zádumčivých chlapov, ktorí nikoho nepotrebujú, práve Hunter, taký bol. Muž poznačený minulosťou bez lásky a nehy. Mňa si Hunter získal na plnej čiare. A to, ako sa postupne menil a uvedomoval si svoju hodnotu ma najviac zasiahlo, k tomu všetkému mu pomohla Ava. Asi by sa dalo povedať, že si pomáhali navzájom.

Aj keď ma sem tam Hunter niekedy štval svojím správaním voči Ave, keďže si myslel, že láska v jeho živote neexistuje a ani nemôže existovať, no zároveň sa mi páčil jeho cesta k láske. Povedzme si pravdu dosť mu pomohla aj Avina “hlučná” rodinka.

Ava a Hunter spolu, tak to bolo, tak veľké množstvo isikier a vášne, že až. Týmto dvom som uverila úplne všetko, aj keď si museli prejsť veľkými skúškami. Mňa si ich príbeh získal. Pre mňa zatiaľ najlepšia časť.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Úlomky roztrieštenej ľudskosti boli natoľko bežné, že ich človek rýchlo vypustil z hlavy. “

Smrtiaca biela - Robert Galbraith, J.K. Rowling, 2019
Smrtiaca biela
Robert Galbraith, J.K. Rowling