Scarred - Emily McIntire, Sourcebooks, 2022

14,80 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Scarred - Emily McIntire, Sourcebooks, 2022
Scarred - Emily McIntire, Sourcebooks, 2022

Scarred

She doesn’t belong to him… She belongs to the crown. Prince Tristan Faasa was never destined for the throne. That was always his brother, Michael. The same brother responsible... Čítať viac

2. diel série
Never After
Vydavateľstvo
Sourcebooks, 2022
459 strán
6-7 hodín čítania

She doesn’t belong to him… She belongs to the crown. Prince Tristan Faasa was never destined for the throne. That was always his brother, Michael. The same brother responsible for both Tristan’s tormented childhood and the scar that mars his face.... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

14,80 €

U dodávateľa
Posielame do 14 – 19 dní
Ďalšie knižné vydania
Zjizveni - Emily McIntire, Red, 2024
Brožovaná väzba
Čeština, 2024
Na sklade > 5 ks
-18 %

18,06 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Rebecca Yarros. Všetkými zmyslami. Lindeni, 2024
Scarred - Emily McIntire, Sourcebooks, 2022
14,80 €

Viac o knihe

She doesn’t belong to him… She belongs to the crown. Prince Tristan Faasa was never destined for the throne. That was always his brother, Michael. The same brother responsible for both Tristan’s tormented childhood and the scar that mars his face. When their father dies, Michael is set to assume the throne, and Tristan is set to steal it. The leader of a secret rebellion, Tristan will stop at nothing to end his brother’s reign. But when Michael’s new betrothed, Lady Sara Beatreaux, arrives, Tristan finds himself in the middle of a new kind of war. The kind that begs the question of what’s more important—the crown or the woman about to wear it. Sara has one plan. Marry the King and eradicate the Faasa line, even at the risk of her own peril. But she never expects the Scarred Prince. He’s dangerous. Forbidden. And one of the men she’s been sent to kill. But the line between hatred and passion has never seemed so thin, and as secrets come to light, Sara grows unsure of whom she can trust, torn between vengeance and the villain she was never supposed to love.
Čítať viac
Počet strán
459
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
130×196 mm
Hmotnosť
342 g
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1952595
Štýl
romantický
Jazyk
angličtina
2. diel série
Never After
Vydavateľstvo
Sourcebooks
Pre koho
pre dospelých, new adult
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,4 / 5

9 hodnotení

5
3
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

11.5.2024
stále skvelé
Opäť raz budem asi tá divná, ale nechápem tie rozporuplné emócie resp recenzie skrz túto knihu.

Druhý príbeh zo série nám prináša retelling na Levieho kráľa a ja to zbožňujem. Autorka jasne napísala, že je rozprávkou inšpirovaná a za mňa to bolo aj bolo vidieť.

Príbeh dvoch bratov, kde jeden žije v tieni toho druhého bol skvelý. Možno niektorých odradilo to, v akom období sa dej odohráva. Mňa samú to na začiatku prekvapilo, no veľmi rýchlo som si obľúbila pointu. Každý, kto má rád silné ženské hrdinky si tu príde na svoje. Sara spĺňa všetky predpoklady tejto postavy a ja jej nemám čo vytknúť. Možno niekto povie, že príliš rýchlo zmenila pohľad na jej plány, avšak autorka je majsterka v písaní myšlienok a vysvetlila to dokonalo. Čo sa týka Tristana, jeho postava je geniálna. Tak skvelo spracovaný antihrdina, ktorému vlastne fandíte a je hrdina, to je extrém.

Nechápem, ako to Emily robí, ale celá jej práca so psychikou, myšlienkami ako takými a pocitmi, je neuveriteľná. Zvraty sa možno dajú predpokladať, no mňa vždy viac zaujíma, ako sa postavy dopracujú k sebe vzájomne a ako veľmi si pri tom .. ako to povedať slušne. Naondia do úst. Ale tu? Postupne sa vyvíjajúca chémia medzi postavami, to, ako dokážu pomôcť jeden druhému a tá oddanosť? Áno, prosím!

Celý koncept aj s hyenami bol skvelý. Len neviem, kto z ďalších postáv bol inšpirovaný Pumbom a Timonom :) pokus o vtip.

Nemôžem porovnávať, či je lepšia ,,jednotka" alebo ,,dvojka". Každý príbeh je iný, jedinečný a jediné, čo ich spája je, že sú zvládnuté na jednotku! Viac príbehov od Emily! Verím, že tak, ako bojujú jej postavy, bude bojovať aj ona. znie to sebecky a asi divne, ale svet potrebuje autorov, ako je ona. Autorov, ktorí zmenia pohľad na dobro a zlo, ktorí ukážu veci z iného uhla a hlavne autorov, ktorí vytvoria pre nás, dospelých, novú verziu rozprávok.
Čítať viac
5
Overený zákazník
14.3.2024
Leví kral
Retelling?! Jasné ze to chcem čítať .. tu máme retelling na levieho kráľa..tak poďme na to..ale…

Asi pôjdem proti múru ale táto kniha ma rozpoltila.. normálne po dočítani som rozmýšľala či sa mi to páčilo alebo nie

Dark v každom smere.. čierna ako duša Tristana… tak surové, drsné .. temné.. brutálne..

Normálne som čakala že Tristan je schopný všetkého… aj ublížiť Sare
V tejto knihe to išlo so mnou ako na horskej dráhe.. začiatok super… stred no a koniec to opäť vyskočilo…

Dostaneme tu ozaj morálne šedeho darebáka so všetkým a bez pozlátka.. dostaneme odpovede… pochopíme prečo… ale miestami som mala pocit že Tristan je proste druhý Johny Wick

v konečnom dôsledku super ale viac sa mi páčil 1.diel
Čítať viac

„První čarodějovo pravidlo: lidé jsou hloupí.“