Vražedný rej - Andreas Gruber, Kalibr, 2023

24,85 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Vražedný rej

Několik zkušených policistů a jejich rodinných příslušníků spáchá sebevraždu nebo zahynou za záhadných okolností. Sabina Nemezová, komisařka Spolkového kriminálního úřadu, tuší... Čítať viac

Vydavateľstvo
Kalibr, 2023
424 strán
6 hodín čítania

Několik zkušených policistů a jejich rodinných příslušníků spáchá sebevraždu nebo zahynou za záhadných okolností. Sabina Nemezová, komisařka Spolkového kriminálního úřadu, tuší mezi jednotlivými případy souvislost... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

24,85 €

Na sklade 3 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024
Vražedný rej - Andreas Gruber, Kalibr, 2023
24,85 €

Viac o knihe

Několik zkušených policistů a jejich rodinných příslušníků spáchá sebevraždu nebo zahynou za záhadných okolností. Sabina Nemezová, komisařka Spolkového kriminálního úřadu, tuší mezi jednotlivými případy souvislost. Žádá o pomoc analytika Maartena S. Sneijdera, který je však momentálně postaven mimo službu. Odmítá ji a naléhá, aby si nepálila prsty. Poté Sabina beze stopy zmizí a Sneijder se vydává po její stopě.
Čítať viac
Originálny názov
Todes Reigen
Počet strán
424
Väzba
pevná väzba
Rozmer
154×236 mm
Hmotnosť
520 g
ISBN
9788024290065
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1950195
Štýl
mysteriózny
Jazyk
čeština
Pôvod
Rakúsko
Vydavateľstvo
Kalibr
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

8.2.2024
Príbeh plný napätia a zvratov.
Záhadné úmrtia a samovraždy policajných kolegov....pravda sa nachádza až v ďalekej minulosti.
Celá séria s Maartenom S. Sneijderom je výborná.
Kto ešte nečítal, tak hurááá do toho.
Úprimne vám závidím, že to dobrodružstvo máte ešte len pred sebou.
Už sa teším na nový diel.
Nemôžem sa dočkať nového Sneijderovho tímu .
Čítať viac
28
Žhavý hrob - Yrsa Sigur?ardóttir, 2010
Práve čítam
Žhavý hrob

Knihy a knižné hrdinky a hrdinovia ma sprevádzajú od útleho veku. Dodnes si presne pamätám vôňu knihy (z roku vydania 1968 Winnetou), ktorú som čítala ako 11 ročná a s napätím som sledovala príbehy červených a bielych bratov. Nezabudnuteľné boli i chvíle ktoré som prežívala s Alfredom Hitchcockom a Tromi pátračmi... S pribúdajúcimi rokmi pribúdali aj prečítané knihy počnúc románmi od Juliette Benzoni, cez sci-fi a fantasy ako Stopárov sprievodca galaxiou, či Hra o tróny až po krimi (najmä severské). Knihy a knižní hrdinovia ma sprevádzajú celý život, mám okolo seba veľa priateľov, ktorí knihy tiež milujú a tak sa často stáva, že keď sa stretneme "nestihneme" si všetko povedať :-) . Mám zopár prianí a jedno z nich je, aby som mala dostatok času a dobrý zrak, na ďalšie knižné príbehy.

Beáta Kaššovicová
Overený nákup
2.8.2023
"Môžete pochybovať o všetkom na svete, ale o Maaetenovi S. Snejderovi nikdy!"
Výborný "úvodný" diel druhej trilógie z pera Andreasa Grubera, Rakúskeho spisovateľa, ktorý sám o sebe hovorí: "Písanie pre mňa znamená, že dokážem vymyslieť zaujímavé postavy bez toho, aby som skončil na psychiatrii a vraždiť ľudí originálnym spôsobom, bez toho aby som skončil vo väzení. Ale inak som dobrý človek."
Maarten S. Snejder je moja mimoriadne obľúbená knižná postava. Nechápem prečo, s jeho protivnou povahou a zlozvykmi, spôsobom ako vie za pár okamihov "vytočiť do vývrtky" každého kto mu skríži cestu. A možno práve preto, je iný, nikomu sa nechce páčiť a páli mu to. Vražedný rej je slušná krimi, so zápletkami, so suchým humorom zameraná na čitateľov, ktorí majú v obľube netypických vyšetrovateľov.

"Víte čím se liším od ostatních analytiků?"
"Že hulíte trávu?"
"Někteří analytici posléze začnou hulit. Ale já jsem první hulič, který se stal analytikem."
"O vedlejších účincích jste ješte neslyšel?"
"Nikdy jsem tyhle blbosti nedočetl do konce."
"S vámi se nedá mluvit vážně."
"To je asi ten vedlejší účinek."
Čítať viac

„Schopnosť prijať zložitosť druhých je meradlom vyspelosti a nevyhnutnou podmienkou na utváranie autentických, zmysluplných vzťahov.“