Psychohygiena učiteľa v kocke - Peter Kusý, Raabe, 2023

22,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Psychohygiena učiteľa v kocke - Peter Kusý, Raabe, 2023
Psychohygiena učiteľa v kocke - Peter Kusý, Raabe, 2023

Psychohygiena učiteľa v kocke

Ako sa postarať o svoje mentálne zdravie

Každodenná prax učiteľov, vychovávateľov, pedagógov, pedagogických asistentov, ale aj iných odborníkov v školskom prostredí si vyžaduje obrovské vypätie a aktiváciu psychických... Čítať viac

Vydavateľstvo
Raabe, 2023
Počet strán
94

Každodenná prax učiteľov, vychovávateľov, pedagógov, pedagogických asistentov, ale aj iných odborníkov v školskom prostredí si vyžaduje obrovské vypätie a aktiváciu psychických síl. Preto, je veľmi dôležité naučiť sa tieto psychické sily načerpávať... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

22,00 €

Na sklade 3 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Efekt očakávania - David Robson, Grada, 2024
Psychohygiena učiteľa v kocke - Peter Kusý, Raabe, 2023
22,00 €

Viac o knihe

Každodenná prax učiteľov, vychovávateľov, pedagógov, pedagogických asistentov, ale aj iných odborníkov v školskom prostredí si vyžaduje obrovské vypätie a aktiváciu psychických síl. Preto, je veľmi dôležité naučiť sa tieto psychické sily načerpávať, aby nevznikol syndróm vyhorenia.

Brožúra ponúka základný prehľad a oboznámenie sa s témami týkajúcimi sa starostlivosti o mentálne zdravie pedagógov pôsobiacich v edukačnom prostredí v rámci výchovno-vzdelávacieho procesu.

Oboznámi s rizikami, ktoré so sebou pedagogická profesia prináša a tiež obsahuje niektoré profylaktické, preventívne, ale aj intervenčné možnosti, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou psychohygienickej starostlivosti v pomáhajúcich profesiách.

Ponúka základnú orientáciu nielen v dôsledkoch, ktoré so sebou dlhodobo zanedbávaná starostlivosť o vlastné duševné zdravie prináša, ale informuje aj o konkrétnych psychohygienických možnostiach, ako si udržať a posilniť vlastné (nielen) duševné zdravie.

Informuje o tom, ktoré kroky často vedú k syndrómu vyhorenia, resp. na čo si dávať pozor, ak chceme dlhodobo „horieť, ale nevyhorieť“.
Čítať viac
Počet strán
94
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
135 g
ISBN
9788081408120
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1949139
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Raabe
Pre koho
pre učiteľov
Účel knihy
proti stresu
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov


„Krásne vozidlá len priťahujú závisť priemerných ľudí, pohŕdanie intelektuálov a ľútosť duchovne prebudených, osvietených ľudí.“

Boh cestuje vždy inkognito - Laurent Gounelle, 2015
Boh cestuje vždy inkognito
Laurent Gounelle