Scare it - Adrian Dinu, , 2022

9,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Scare it - Adrian Dinu, , 2022
Scare it - Adrian Dinu, , 2022

Scare it

Jednoduchá kartová hra s pekným nápadom - snažíte sa chrániť "svoje" zvieratká a farbu a odplašiť tie ostatné... Čítať viac

Vek
8+

Jednoduchá kartová hra s pekným nápadom - snažíte sa chrániť "svoje" zvieratká a farbu a odplašiť tie ostatné... Čítať viac

  • Hra
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

Naši škriatkovia odporúčajú

Blur: Parklife (RSD 2024 Zoetrope Picture) LP - Hudobné albumy, 2024

Viac o produkte

Jednoduchá kartová hra s pekným nápadom - snažíte sa chrániť "svoje" zvieratká a farbu a odplašiť tie ostatné.

Každý z hráčov (ak hrajú 2 až 4, vo väčšom počte a pre jedného sú špeciálne pravidlá) dostane tajne vybrané zvieratko (myš, mačka, pes a slon) a farbu (vždy označovanú aj geometrickým útvarom, aby aj tí, ktorým sa farba ťažšie rozlišuje, neboli hendikepovaní).

Na stole sa rozloží 8x4 kariet zvierat vo farbách. Hráč, ktorý je na ťahu, odplaší niektorým zvieratkom iné zviera (slon plaší psa, pes mačku, mačka myš a myš zase slona). Medzera, ktorá odplašením vznikla, je zaplnená zhora sa zosúvajúcimi kartami.

Takto sa hráči striedajú až kým nie je koho odplašiť, alebo vznikol voľný stĺpec. Každý dostane po jednom bode za každú kartu so svojim zvieratkom a za každú kartu so svojou farbou. Najviac bodov znamená víťazstvo.

Scare it! je príjemná oddychová hra na štvrť hodinku s jednoduchým princípom. Trochu taktiky a blafu, veľa šťastia, kvapka škodoradostného uchechtnutia - hodí sa partiám (aj pre variácie pre veľa hráčov) a rodinám, ktoré sa rady podpichujú.
Obsah hry:
  • 32 kariet zvierat
  • 4 karty druhov
  • 4 karty farieb
  • pravidlá

Počet hráčov: 1-8 hráčov
Dĺžka hry: 15 min.
Čítať viac
Rozmery krabice
105×155 mm
Hmotnosť
128 g
Vekové odporúčanie
8+
Naše katalógové číslo
1810733
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila hra vám?

„Každý deň bol niečím zvláštny. Napríklad som robil všetko, čo ma bavilo, a prial som si, aby to nikdy neskončilo. A potom som si uvedomil, že neskôr môžem robiť niečo iné, rovnako zábavné, a že sa na to môžem rovnako tešiť.“