Martinus hrnček Žltý, Martinus, 2017

7,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Naši škriatkovia odporúčajú

Efekt očakávania - David Robson, Grada, 2024

Viac o produkte

Obľúbený darček pre všetkých (nielen) Martinusákov.
Komu by sa nepil čaj či káva lepšie z hrnčeka s originálnym popisom! Obdarujte seba, známych, kolegov, priateľov, ozdobte si poličku v kuchyni či vo firemnej kuchynke nápaditými hrnčekmi z kuchyne Martinusu. Je nesmierne praktický najmä pri čítaní kníh – budete tak mať svoj obľúbený nápoj vždy poruke :) a hrnček poteší aj svojím minimalistickým vzhľadom a čistým dizajnom.
Okrem toho je hrnček navrhovaný do každej domácnosti: je vhodný aj do umývačky a mikrovlnky, a tak sa nemusíte báť, že by sa nápis na vašom obľúbenom hrnčeku poškodil.

Objem: 375ml
Čítať viac
Rozmer
12×9 mm
Rok vydania
2017
Edícia
Martinus hrnček farebný
Naše katalógové číslo
296692
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

7 hodnotení

7
0
0
0
0

Ako sa páčil produkt vám?

Recenzie Martinusákov

Môj najobľúbenejší hrnček zo všetkých. Žiarivá farba a výstižný nápis! Hrnček je objemovo akurát vhodný na dávku čaju alebo väčšiu kávičku. Odporúčam umývať ručne, po neustálom umývaní v umývačke riadu sa nápis a logo môžu jemne ošúchať ale i to trvá roky. Myslím, že každý si nájde vhodnú farbu alebo nápis, variantov je viacero.

Čítať viac

„Člověk odjakživa bojuje, aby měl co jíst. Honba za potravou je zoufalé břemeno zvířecí mysli. Člověk se musí nejdřív najíst a pak teprve může snít, musí mít plný žaludek a pak teprve může milovat.“

Elantris - Brandon Sanderson, 2017
Elantris
Brandon Sanderson