Amber to Ashes - Gail McHugh, Simon & Schuster, 2015

13,15 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Amber to Ashes - Gail McHugh, Simon & Schuster, 2015
Amber to Ashes - Gail McHugh, Simon & Schuster, 2015

Amber to Ashes

They were a storm I never saw coming, an unforeseen heartbreak on the edge of a dangerous cliff. Amber Moretti's life changes in the span of minutes. An orphaned outsider, she... Čítať viac

1. diel série
Torn Hearts
Vydavateľstvo
Simon & Schuster, 2015
473 strán
7-8 hodín čítania

They were a storm I never saw coming, an unforeseen heartbreak on the edge of a dangerous cliff. Amber Moretti's life changes in the span of minutes. An orphaned outsider, she is desperate to start fresh the moment she walks onto campus... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

They were a storm I never saw coming, an unforeseen heartbreak on the edge of a dangerous cliff. Amber Moretti's life changes in the span of minutes. An orphaned outsider, she is desperate to start fresh the moment she walks onto campus. In the time it takes to cross the university's dining hall, she meets two men who bring color, air, and light to her darkened world. They became my addiction, each a needle to my next hit, my high.

Brock Cunningham's appeal is dizzying, a potent force Amber can't deny. A green-eyed smooth talker, he instantly attracts Amber. It doesn't take long for him to consume her every thought, her every breath.

Ryder Ashcroft, a blue-eyed, tattooed, and pierced bad boy, turns Amber off immediately-that is, until he kisses her, stealing a piece of her heart, her soul.

They were as opposite as fire and ice, yet I ached for them equally. Never knowing she could be broken down in so many unexpectedly beautiful yet petrifying ways, Amber finds herself falling for both men. Immoral? Maybe. I say undeniable. Uncontained. But one devastating event changes everything, shattering each of their lives... and Amber isn't sure she can recover from it.
Čítať viac
Počet strán
473
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
135×210 mm
Hmotnosť
396 g
ISBN
9781476766010
Rok vydania
2015
Naše katalógové číslo
747699
Štýl
romantický
Jazyk
angličtina
1. diel série
Torn Hearts
Vydavateľstvo
Simon & Schuster
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

1,0 / 5

1 hodnotenie

0
0
0
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

17
Haunting Adeline - H.D. Carlton, 2021
Práve čítam
Haunting Adeline

Na knihách považujem za absolútne fascinujúce to, že ku každému človeku prehovárajú inak. Je len na nás, čo si z nej odnesieme. Sme rozdielny, máme rôzne preferencie a názory, preto je absolútne v poriadku, že čo sa páči jednému, nemusí sa páčiť niekomu inému. A práve to je to, čo robí knihy takými fantastickými. Každá kniha si nájde svojho čitateľa, a každý čitateľ si nájde svoju knihu, ktorú bude milovať. Môj systém hodnotenia nemá žiadnu hlbšiu logiku :D Prečítané knihy hodnotím iba na základe pocitov, ktoré vo mne zanechali. 5* - Absolútne fantastické! Rozhodne odporúčam. 4* - Veľká spokojnosť, aj keď niečo by som vytkla. 3* - V podstave OK. 2* - Trošku slabšie/ nie moja šálka kávy. 1* - Chcem naspäť svoj čas!!

Eva Svítková
Overený zákazník
12.12.2021
Amber to Ashes
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Tak toto nie. Ani neviem, kde mám začať.
V tejto knihe bola doslova záplava vecí, cez ktoré som sa nedokázala preniesť.
Najväčší problém ale vidím v tom, že hlavné postavy boli neznesiteľné. Ryder a Brock sú nehorázne namyslení a arogantní. Asi to malo pôsobiť sexy alebo čo, ale skôr som sa pri tom cítila nepríjemne. Kamarátske vzťahy medzi Ryderom a Brockom boli úplne choré, pretože Ryderovi nerobilo vôbec žiadny problém otvorene sa pokúšať dostať kamošovu frajerku do postele.
A Amber? Naozaj som neprišla na to, čo na nej bolo také výnimočné, aby sa do nej bláznivo zamilovali všetci muži v okolí 10 kilometrov.
Čítať viac

Gail McHugh

Čítať viac

„,,Ľudia, ktorí si myslia, že šťastie sa prikloní na ich stranu aj napriek všetkej logike a overenej matematickej pravdepodobnosti, pretože keď si tajne myslíte, že ste stredom vesmíru, máte pocit, že máte neskutočné šťastie.““

Hra so svetmi - Neal Shusterman, 2022
Hra so svetmi
Neal Shusterman