Medvěd Nedvěd a medvídek Miška letí do vesmíru - Zbyněk Černík, Mária Nerádová (ilustrátor), Host, 2022

15,80 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Medvěd Nedvěd a medvídek Miška letí do vesmíru - Zbyněk Černík, Mária Nerádová (ilustrátor), Host, 2022
Medvěd Nedvěd a medvídek Miška letí do vesmíru - Zbyněk Černík, Mária Nerádová (ilustrátor), Host, 2022

Medvěd Nedvěd a medvídek Miška letí do vesmíru

Prvním člověkem, který vyletěl na oběžnou dráhu kolem Země, byl Jurij Gagarin. Neil Armstrong zase jako první vstoupil na povrch Měsíce. V dobývání vesmíru však sehrály... Čítať viac

Vek
5+
Vydavateľstvo
Host, 2022
Počet strán
87

Prvním člověkem, který vyletěl na oběžnou dráhu kolem Země, byl Jurij Gagarin. Neil Armstrong zase jako první vstoupil na povrch Měsíce. V dobývání vesmíru však sehrály významnou roli i jiné živočišné druhy, třeba opice nebo psi a taky — medvědi! ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
19,20 €

15,80 €

-18 %
Na sklade 2 ks
  • Osobný odber 04. 6.
  • Na vašej adrese 04. 6.

Osobný odber

Bratislava, Martinus
Obchodná 26
04. 6.
Kníhkupectvá
04. 6.
balíkovo
04. 6.
AlzaBox
04. 6.
Packeta
04. 6.
Slovenská pošta
(na poštu)
04. 6.
BalíkoBOX
04. 6.

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
04. 6.
Kuriér GLS
04. 6.
Slovenská pošta
(na adresu)
04. 6.

Naši škriatkovia odporúčajú

Šach a mat - Ali Hazelwood, CooBoo SK, 2024

Viac o knihe

Znáte lepšího dobyvatele vesmíru než takového, který většinu dlouhé cesty prospí?

Prvním člověkem, který vyletěl na oběžnou dráhu kolem Země, byl Jurij Gagarin. Neil Armstrong zase jako první vstoupil na povrch Měsíce. V dobývání vesmíru však sehrály významnou roli i jiné živočišné druhy, třeba opice nebo psi a taky — medvědi!

Z posledně jmenovaných se o to zasloužili velký medvěd Nedvěd a malý medvídek Miška, dva podnikaví nerozluční kamarádi, známí z televizních večerníčků Mlsné medvědí příběhy. Ti na palubě kosmické lodi, kde jim dělal společnost robot Brumla, vyrazili k…

Ne, to nebudeme prozrazovat. Pokud vás zajímá, kam se ti dva chlupáči vypravili, přečtěte si tuhle zábavnou knížku pro čtenáře od pěti let.
Čítať viac
Počet strán
87
Väzba
pevná väzba
Rozmer
170×220 mm
Hmotnosť
350 g
ISBN
9788027510924
Rok vydania
2022
Vekové odporúčanie
5+
Naše katalógové číslo
1383621
Ilustrácie
Štýl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Host
Pre koho
pre deti
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

40

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
24.7.2023
Skvelé
Ak ste fanúšikmi maškrtných medveďov, túto skvelú knihu o ich lete do vesmíru si nesmiete nechať ujsť. Medveď Nedveď a malý Miško sa prihlásia na inzerát a vyberú ich do astronautického programu. Každý deň majú zjesť kopu jedla, až sa skoro nezmestia do skafandrov. Nakoniec poletia do vesmíru a pristanú aj na Marse. A čo si myslíte? Stretnú tam nejakých Marťanov? A čo sa stane po ich návrate domov? To si už prečítajte s vašimi detičkami. Dobrodružstvo sa práve začína.
Táto úžasná kniha s krásnymi ilustráciami si nás získala. Príbeh je rozdelený na viacero krátkych kapitol, preto ho môžete postupne dávkovať aj menej pozorným malým čitateľom. Knihu odporúčam pre deti od 4 rokov, i keď na zadnej strane je až číslo 5. My sme ju zvládli na jedno posedenie. Je písaná pútavo, vtipne, nachádzajú sa v nej aj verše, ktoré stále vymýšľa Nedveď a na konci sa dozviete, ako ich ovplyvnila cesta do vesmíru, a kde sa cítia najlepšie. Vrelo vám ju odporúčam. Určite nebudete sklamaní. A ak detičky nebudú chcieť počúvať príbeh v češtine, tak im ho jednoducho preložíte :) U nás sa niekedy prekladá a inokedy nie.
Čítať viac

Vydavateľstvo Host

Čítať viac

„Čo je lepšie? Jedna skutočná krásna ruža, ktorá už síce povädla, ale na ktorú sa nikdy nezabudne, alebo vábivá náhrada, ktorá sľubuje, že vydrží naveky?“

Nevesta z Ivy Greenu - Julie Klassen, 2020
Nevesta z Ivy Greenu
Julie Klassen