Jedine spolu - Ľubica Vološinová, , 2021

8,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Jedine spolu - Ľubica Vološinová, , 2021
Jedine spolu - Ľubica Vološinová, , 2021

Jedine spolu

Keď láska víťazí

Život prináša všeličo. Ani vo vzťahu Anny a Šimona nie je vždy všetko ružové. Po svadbe prichádzajú nové situácie, ktoré musia riešiť. Spoločné bývanie, obrusovanie pováh, či... Čítať viac

Vek
15+
116 strán
2-3 hodiny čítania

Život prináša všeličo. Ani vo vzťahu Anny a Šimona nie je vždy všetko ružové. Po svadbe prichádzajú nové situácie, ktoré musia riešiť. Spoločné bývanie, obrusovanie pováh, či rozdielne názory na niektoré veci občas poriadne preveria... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

8,00 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 7 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Nauč sa čítať v ľuďoch ako v knihách - Patrick King, Grada, 2024
Jedine spolu - Ľubica Vološinová, , 2021
8,00 €

Viac o knihe

Život prináša všeličo. Ani vo vzťahu Anny a Šimona nie je vždy všetko ružové. Po svadbe prichádzajú nové situácie, ktoré musia riešiť. Spoločné bývanie, obrusovanie pováh, či rozdielne názory na niektoré veci občas poriadne preveria ich lásku. A ak do toho vstúpi nečakaná diagnóza spolu s odvážnym rozhodnutím, ktoré môžu ohroziť pevnosť ich vzťahu, ale aj Annin život, záleží len na sile ich lásky. Obstoja aj v tejto skúške?

Na stolíku zabzučal telefón. „Do kelu, mobil!” Vzala ho do ruky. Na displeji svietilo osem neprijatých hovorov od Šimona. Zapla si zvonenie a vyťukala jeho číslo. „Láska, konečne! Si v poriadku? Už som bol rozhodnutý, že ak tentoraz nezodvihneš, idem do nemocnice a niekoho si tam pekne podám!” Zasmiala sa cez slzy. „Len si ty nikoho nepodávaj, mňa si už riadne podali.” „O čom to hovoríš? Ublížil ti nfekto? Máš uplakaný hlas, idem hneď za tebou…” „Prestaň!” snažila sa ho ubrzdiť. „Už som v poriadku, aspoň myslím. Horšie už to nebude.”
Čítať viac
Počet strán
116
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
140×202 mm
Hmotnosť
140 g
ISBN
9788057036678
Rok vydania
2021
Vekové odporúčanie
15+
Naše katalógové číslo
1383215
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Pre koho
pre dospelých, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Každá žena objasňuje muža, ktorý ju miluje, a naopak: on objasňuje jej charakter. “

Roviny života - Julian Barnes, 2014
Roviny života
Julian Barnes